Ero Samsung HZ30W ja Samsung HZ35WSamsung HZ30W vs Samsung HZ35W

HZ30W ja HZ35W Samsungin julkistettiin juuri samaan aikaan. Paitsi että ne näyttävät täsmälleen samanlaisia, ne myös jakaa lähes kaikki toiminnot. Kun se tulee laatua kuvia voit ampua, ei ole mitään eroa lainkaan, koska ne molemmat ovat täsmälleen sama anturi, linssi, ja kuvaprosessori. Niiden ero on siinä lisätty ominaisuuksia HZ35W että et löytää HZ30W. Ensimmäinen on AMOLED näyttö HZ35W, kun taas HZ30W on tavallista TFT LCD. Ja toinen on GPS-vastaanotin HZ35W joka ei näy HZ30W.

AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) on suhteellisen uusi tekniikka, joka esittelee useita etuja verrattuna perinteiseen TFT LCD-näytöt. Jokainen elementti AMOLED näyttö tuottaa itse valoa. Tämä mahdollistaa näytön olevan paljon kirkkaampi ja tuottaa paremman kontrastin. Se suorittaa myös parempi kun kirkkaassa auringonvalossa. LCD-näytöt pestä pois ja sitä on vaikea nähdä, mikä on ruudulla. Katselukulmat ovat myös paremmin AMOLED näyttöjen värit eivät vääristä kuten kanssa LCD-näytöt. Lopuksi, ettei taustavalon tarkoittaa sitä, että AMOLED näyttö on ohuempi ja kuluttaa vähemmän tehoa.

Toinen päivitys on GPS-vastaanotin. Vaikka sen ei 't tarkoita, että voit käyttää kameraa navigointilaitteen, kuten puhelinten GPS-vastaanottimet, se avaa joitakin ominaisuuksia. Ensimmäinen on kyky tietää, missä olet niin voit käyttää kameraa näyttää missä olet ladannut kartan kameraan 's muistikortille. Toinen on paikkatietomerkinnät tai kykyä koodata pituus- ja valokuviin. Periaatteessa se postimerkkejä valokuvan ja tietoa siitä, mistä se otettiin. Jos olet huolissasi, että tietoja yksityisten tai juuri don 't halua käyttää toimintoa, voit kytkeä pois GPS-vastaanotin mekaanisella kytkimellä yläkulmassa vasemmalla, vieressä pääosa, joka piilottaa GPS-vastaanotin itse.Sen lisäksi kaksi asiaa edellä, ne ovat täysin identtisiä. Vain odottaa, että HZ35W maksaa hieman enemmän kuin HZ30W.

Yhteenveto:
1. HZ35W on varustettu AMOLED näyttö, kun HZ30W ei