Ero Adobe Photoshop CS5 ja CS5 ExtendedAdobe Photoshop CS5 vs CS5 Extended

Adobe Systems, Incorporated on yhdysvaltalainen yritys, joka valmistaa multimedia- ja luovan tietokoneohjelmistoja. Se ensimmäinen kehitetty ja myydään PostScript sivunkuvauskieltä. Sen tuotteita ovat ColdFusion, Flash, Flex, ja Dreamweaver jolla se osti Macromedian.

Se tuli tietokoneohjelmistojen liiketoiminnan vuonna 1980, ja vuonna 1989 se esitteli Photoshop, joka on editointi ohjelma Mackintosh grafiikkaa. 1990-luvun alussa, yhtiö julkaisi sen Portable Document Format (PDF), mutta se oli Photoshop josta tuli sen päätuote. Photoshop on osa Adobe Creative Suite (CS), joka sisältää graafisen suunnittelun, videoeditointi, ja web-kehitys sovelluksia, kuten: Acrobat, InDesign ja Photoshop perustuvat PDF, Flash, ja PostScript.

Adobe Photoshop Creative Suite 5 (CS5) tuotiin markkinoille huhtikuussa 2010. Se tarjoaa uusia työkaluja tehokkaat valmiudet hienostunut kuvien ja maalauksia. Adobe Photoshop CS5, käyttäjät voivat luoda terävämmän kuvan, poistaa kohinaa, ja oikea vääristymiä. Sen avulla käyttäjät voivat luoda malleja helposti ja maalata realistisia kuvia laadukkaita. Sitä voidaan käyttää Photoshop Lightroom, Adobe InDesign ja Adobe Illustrator enemmän pakottavia ja state-of-the-art kuvia ja kuvia.
Adobe Photoshop Creative Suite 5 (CS5) Laajennettu, toisaalta, tarjoaa päivityksiä ja parannuksia tärkeimmät välineet Adobe Photoshop CS5. Vaikka kalliimpi kuin muut Adobe Photoshop CS5, se on enemmän käyttötarkoituksia, kuten luoda realistisempi maalaus käytön Mixer Brush parempaan värien sekoittamista.Jotkut ominaisuudet Adobe Photoshop CS5 Extended ovat Content-Aware Fill jonka avulla käyttäjät voivat poistaa esineitä ja sisältö ja täyttää tilaa uusi hienostuneisuus työkaluja, ja Shadow Catcher jonka avulla käyttäjät voivat luoda varjoja mennä kuva. Se antaa myös mahdollisuuden valvoa ja säätää kuvien antaa heille High Dynamic Range (HDR) näyttää. Esineet ja kuvat saada 3D realismin kanssa Repoussee ominaisuus Adobe Photoshop CS5 Extended, jopa 2D materiaaleja. Melu voidaan poistaa vääristämättä väriä tai yksityiskohtia kuvia. Vaikka Adobe Photoshop CS5 Extended on kalliimpi, lisäominaisuudet ovat enemmän kuin tarpeeksi kattamaan. Se tarjoaa helpompaa ja tehokas tapa luoda realistisia ja selkeitä kuvia ja kuvia.
Yhteenveto:

1. Adobe Photoshop Creative Suite 5 on editointi ohjelma luotu Adobe Systems, Incorporated joka otettiin käyttöön huhtikuussa 2010, kun Adobe Photoshop Creative Suite 5 Laajennettu on myös editointi ohjelma Adobe 2. Järjestelmät, Incorporated joka on päivitys Adobe Photoshop CS5.
3. Molemmat Adobe Photoshop CS5 ja Adobe Photoshop CS5 Extended sisältää samanlaisia ​​piirteitä, mutta on useita ominaisuuksia, joita lisätään Adobe Photoshop CS5 Extended, kuten Content-Aware Fill, Repoussee, ja Mixer Brush.
4. Adobe Photoshop CS5 on halvempaa, kun Adobe Photoshop CS5 Extended on kalliimpaa.