Ero Maestro ja RoadMateMaestro vs RoadMate

Maestro ja RoadMate ovat suosittuja GPS tuotteita Magellan joka tunnetaan tuottaa sekä autonavigoinnin ja kannettavista järjestelmistä. Verrattaessa kahta GPS-järjestelmät, voi törmännyt vain hyvin pieniä eroja.

Ensinnäkin Katsokaamme hinnalla kahden GPS. Magellan RoadMate on vähän kalliimmaksi kuin Magellan Maestro. Vaikka Maestro yksiköitä maksaa alle $ 100 ROADMATE hinta vaihtelee välillä $ 100 $ 300 km.

Sekä Maestro ja RoadMate on monia samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten kosketusnäyttö. Sekä Maestro ja RoadMate GPS mukana näyttö, jossa on 5-tuumainen leveys ja 3. 5-tuumainen korkeus. Molemmat ovat ominaisuuksia Bluetooth tilat joiden avulla ihmiset voivat soittaa.

Nyt tarkastellaan navigointi, on vain pieni ero Maestro ja RoadMate. Sekä Maestro ja RoadMate GPS on varustettu suurella POI-tietokannasta. Kuitenkin ROADMATE Laitteessa on AAA kiertueen kirja. Tämä kiertue kirja antaa henkilölle pääsyn AAA tietoa joistakin Valitse sijainnit, joka sisältää suuria vetovoima ja puistoissa. ROADMATE GPS myös päivällä ja yöllä tilat. Tämä päivä-ja yön tila tekee säätöjä näytön valo ajan mukaan.Sekä Maestro ja RoadMate lisännyt puhuu komennon tilat ja äänikomennon tunnustamista. Tämä komento auttaa pitämään sinut kirjoittamalla komento, ja ei tarvitse katsoa alas ruudulla koko ajan, kun on tarvetta.
Magellan Maestro on piirteitä 2D / 3D kartan perspektiivi. 3D-näkökulma antaa lisätietoja, joka antaa optimaalisen navigointikokemuksen.

Yhteenveto:

1. Maestro ja RoadMate ovat suosittuja GPS tuotteet Magellan.
2. Magellan on vähän kalliimmaksi kuin Magellan Maestro.
3. Sekä Maestro ja RoadMate GPS on varustettu suurella POI-tietokannasta. Kuitenkin ROADMATE Laitteessa on AAA kiertueen kirja.
4. RoadMate GPS myös päivällä ja yöllä tilat. Tämä päivä-ja yön tila tekee säätöjä näytön valo ajan mukaan.
5. Magellan Maestro on 2D / 3D kartan perspektiivi. 3D-näkökulma antaa lisätietoja, joka antaa optimaalisen navigointikokemuksen.
6. Sekä Maestro ja RoadMate on monia samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten kosketusnäyttö ja Bluetooth tilat.