Ero Nokia N8 ja Nokia C6Nokia N8 vs Nokia C6

Valitsemalla välillä N8 ja C6, kun otetaan huomioon, että budjetti sopii, on ei-murskata. N8 on huomattavasti parempi puhelimen välillä, koska tämä vertailu huomauttaa. Suurin ero N8 ja C6 on niiden koossa. N8 on candybar ilman liikkuvia osia, kun C6 on puoli-liukusäädintä. ? Koko etuosa C6 siirtyy oikealle paljastaa maisema QWERTY-näppäimistö. Tunto palautteen fyysinen näppäimistö mahdollistaa luonnollisemman ja nopeammin kirjoittamalla viestejä. N8 ei ole tällaista näppäimistöä ja kaikki tulo on kautta kosketusnäyttö.

Puhuminen kosketusnäyttö, N8 's näyttö on suurempi (3 5inches) ja paremmin verrattuna C6' s (3. 2 tuumaa). N8 on myös varustettu gorilla lasi mikä on lähes läpäisemättömäksi naarmuja ja jopa kova vaikutus. Kapasitiivinen näyttö N8 mahdollistaa multi-touch toiminnallisuutta, kun taas resistiivinen näyttö C6 ei.

Käyttöjärjestelmän kahden puhelimissa on myös hyvin erilainen. N8 on Symbian ^ 3, kun taas C6 käyttää vanhempaa 5th edition S60. Symbian ^ 3 on kehitetty kosketusnäyttö näyttöjen ja muiden uudempaa teknologiaa, ja se on enemmän saumaton verrattuna vanhempiin S60.Kamera on myös toinen alue, jossa N8 näyttää sen paremmuus yli C6. Jälkimmäinen on 5 megapikselin kamera, joka on par kanssa, mitä useimmat muut älypuhelimet tarjoavat. Toisaalta, N8 on 12 megapikselin kenno vieläkin suurempi ja hienompi kuvia. Carl Zeiss-optiikalla ja automaattitarkennuksella antaa N8 kuvanlaatuun, joka on verrattavissa moniin kohta ja ampua kamerat. Tarina on edelleen sama, kun se tulee vide kuin N8 pystyy kuvata 720p kun taas C6 voi johtaa ainoastaan ​​VGA-laatuista videota. Lisääminen HDMI-portti N8 on myös loistava ominaisuus, koska se antaa N8 käyttäjät kytkevät puhelimen HDTV ja toisto video he ottivat oikeassa ja sitten.

Yhteenveto:

N8 on candybar taas C6 on dia

C6 on QWERTY-näppäimistö, kun taas N8 ei

N8 's näyttö on isompi ja parempi kuin C6' s

N8 käyttää uudempaa Symbian ^ 3 OS taas C6 käyttää vanhempaa S60 5th edition

C6 on paljon pienempi sisäinen muisti kuin N8

N8 kamera on paljon parempi kuin C6 kameraan

N8 voi tallentaa HD-videota, kun taas C6 ei voi