Ero TV ja tietokoneen näyttöäTV vs. tietokoneen näyttöä

Muutama vuosi sitten, linjojen välillä televisio ja tietokoneen näyttö oli selkeästi kirjoitettu, ja et voi korvata yksi muilla käymättä läpi paljon ongelmia, tai maksaa ylimääräistä. Mutta nyt linjat alkavat hämärtää, ja se on melko helppo, vaikka voi silti olla kallista, korvata toistensa kanssa. Suurin ero näiden kahden välillä on tarkkuus. Vastatakseen standardeja, televisioita tarvitse olla kiinteä resoluutio, ja kaikki kuvat, se tarvitsee näyttää joko skaalattuna tai sopeutettu vastaamaan päätöslauselman. Suurin ja pisimmällä HDTV sarjaa rajoittuvat 1080p / i resoluutio, joka on vahvistettu 19.201.080. Tietokoneen näytöt ovat aina olleet kauas televisiot, kun se tulee resoluutio, uusimpien tietokoneiden näytöt saavuttaa päätöslauselmat 25802048. Tämä johtuu siitä, että tietokoneiden näytöt odotetaan näyttämään vain noin paljon mitään, kun taas televisioiden on erittäin standardoituja panoksia.

Kun se tulee syöttää vaihtoehtoja, useimmat tietokoneen näytöissä on vain hyvin rajallinen määrä, ja suurin osa vain ottaa VGA ja / tai DVI-liitin, voit odottaa tietokoneen olla. Televisiota vie panosta monenlaisia ​​laitteita. Tulot, että voit odottaa löytää takana television sisältävät komposiittitulo, s-video-, VGA-, HDMI- ja kaapeli.

On myös kysymys komponentteja, jotka menevät sisälle televisioon, et välttämättä löydä tietokonenäyttö. Viritin ja joukko puhujia ovat melko välttämättömiä TV suorittaa itsenäisenä yksikkönä. Tietokonejärjestelmässä, nämä toiminnot eivät ole enää toimintoa näytön, ja hoitaa muut järjestelmässä. Jos haluat käyttää tietokoneen näytön televisioiden, sinun täytyy ostaa ulkoinen viritin yhdessä joukko puhujia.

Lopuksi televisiot ovat paljon suurempia kuin tietokoneen monitoria. Ihmiset ovat yleensä paljon lähempänä tietokonenäyttönsä verrattuna niiden televisioita, ja jolla on erittäin suuri tietokonenäyttö voi olla yhtä huono kuin ottaa liian pieni TV. Tietokoneiden näytöt ovat yleensä alle 30 tuumaa, kun taas 40-60 tuumaa on aivan normaalia tv.

Yhteenveto:1. Tietokonenäytöt yleensä paljon suurempi päätöslauselmia verrattuna useimpiin televisioihin.

2. Tietokonenäytöt on rajoitettu syöttölaitteisiin, kun taas televisioiden on paljon tuloliitäntöjä.

3. Tietokonenäytöt ei ole viritintä, vaikka televisiot tehdä.

4. Tietokonenäytöt yleensä ole sisäänrakennettua kaiutinta, kun televisiot tehdä.