Ero kämmentietokoneet ja NetbooksTablet PC vs Minikannettavat

Kannettavat tai kannettavat alkoivat siirtyä pois pöytätietokoneiden lisätä hieman enemmän liikkuvuutta käyttäjälle. Vaikka kannettavat ovat nyt melko yleisiä nykyään 's maailmassa, on vielä parantamisen varaa liikkuvuuden kannalta ja usability.Tablet tietokoneiden ja netbooks kuuluvat ultra-mobiililaitteita, jotka ovat pieniä, kevyitä, ja erittäin kätevä käyttää. Kaikkein suurin ero näiden kahden välillä on niiden hinta näyttää. Tabletit ovat usein kalliimpia kuin tavalliset kannettavat johtuen muutoksista muotoilu mahdollistavat niiden toiminnallisuutta. Toisaalta ääripäässä, suurin tehdä netbook on hyvin alhainen hinta, usein puolet siitä, mitä standardi kannettavan myisi.

Netbook on periaatteessa pienennetty versio muistikirjan. Kaikki on pienempi, kuten alustan, näyttö, ja näppäimistö. Kämmentietokoneet ovat hieman erilaisia ​​kuin netbook, ja jopa kannettavissa tietokoneissa. Keskeistä sen muotoilu on kosketusnäyttö, jonka avulla käyttäjä voi navigoida helposti ja nopeasti käyttämällä kynää. Vaikka on olemassa versioita tabletteja, joissa on näppäimistö, tärkein tulolähde on edelleen kosketusnäytön avulla käsialantunnistus. Kosketusnäyttö tabletin etuna on, kun haluat piirtää lukuja tai kaavioita, koska se olisi melko vaikea tehdä samoin netbook ellet ole hiiri ja tasaisella pinnalla työskennellä.

Minikannettavat samaa muotoa ja haavoittuvuuksien muistikirjan kuten shokki ja kosteutta. Kämmentietokoneet ovat hieman alttiimpi vahinkoa, koska sen liikkuvuus paranee ja yleinen suunnittelu. Koska tabletit on tarkoitettu käytettäväksi kentällä, se on aina alttiina ankarampia ympäristöissä kuin netbooks. Se, että näyttö on usein suojaamaton edelleen lisää todennäköisyyttä aiheuttamia vaurioita tavaraa putoamisen sitä. Käyttö ruudulla syöttölaite voi myös aiheuttaa vaurioita. Useimmat taulukko PC-valmistajat ovat ryhtyneet vahvistamaan edelleen laitteita ja jopa tuottaa kovaan versioita.

Ainoa todellinen syy saada Tablet PC on, jos työ pitää sinut jalat koko ajan ja on välttämätöntä pitää laitetta toisella kädellä ja käyttää muita käyttämään sitä. Useimmille ihmisille, jotka tarvitsee vain pieni ja kevyt tietokone, että ne voivat siirtyä yhdestä pöytä tai penkki, toiselle, netbook luultavasti riittää.Yhteenveto:

1. Tablet PC maksaa paljon enemmän kuin netbooks

2. Tablet PC täytyy olla kosketusnäyttö taas useimmat minikannettavat don 't