Ero 3D LED TV ja 3D LED Smart TV3D LED TV vs 3D LED Smart TV

Televisiot ovat menneet kaukana valtava laatikot pienillä näytöillä menneen. Nykyaikaiset innovaatiot ovat tehneet tv tehokkaampaa, ohuempi, isompi näytöt, ja parempi kuvanlaatu. Ainoa ongelma on, miten valmistajien yritä pysyä kaikki nämä ominaisuudet nimeen. On 3D LED-televisiot ja 3D LED älytelevisiot esimerkiksi. Suurin ero 3D LED TV ja 3D LED Smart TV on, että jälkimmäinen on yhteydessä internetiin, jolloin se paljon enemmän ominaisuuksia.

Let 's leikellä ominaisuuksia, jotka näillä televisioissa on. 3D periaatteessa sitä, että molemmat televisiot pystyvät näyttämään 3D-elokuvia käyttämällä 3D-laseja, samanlainen kuin mitä saat on elokuvateattereissa. LED viittaa tyypin taustavalo, että heillä on . Koska molemmat ovat LED-taustavalot, ne pystyvät saavuttamaan paljon parempi kontrasti kuin muut televisiot. lopulta ainoa ero on Smart ominaisuus.

Koska 3D LED Smart televisiot ovat yhteydessä Internetiin, voit selata sivustoja, käyt usein. Joten voit katsoa YouTube-videoita suuri TV-ruudulla sijaan pienempiin tietokoneen näytöllä. Voit myös mennä sosiaalisen verkottumisen sivustot kuten Facebook tai Twitter ja katso, mitä ystäväsi ovat kirjoittaneet siellä. Lopuksi, jos olet tilannut Video On Demand palvelut kuten Netflix, voit vain suoratoistaa sisältöä televisioon.

3D LED Älytelevisiot myös kyky ajaa sovelluksia, jotka on räätälöity OS se käyttää, jotta palvelujen pidemmälle normaalia TV tarjoaa. Ne ulottuvat pelejä, seurantaan aps, web-sivuston tietyt sovellukset. 3D LED-televisiot ovat nimenomaan sisällön katselemiseen ja ei ole tätä ominaisuutta.Yhteenvetona, tärkein ero 3D LED TV ja 3D LED Smart televisiot ovat ominaisuudet, joita muutoin saada muiden laitteiden, kuten tietokoneen. Kun kaikki muut asiat pysyessä kuvanlaatu ei luultavasti eroa paljoakaan välillä 3D LED TV ja 3D LED Smart TV.

Yhteenveto:

3D LED Smart televisiot ovat yhteydessä Internetiin, kun 3D LED-televisiot Aren 't
3D LED Älytelevisiot avulla käyttäjä voi selata Internetiä, kun 3D LED-televisiot don 't
3D LED Älytelevisiot on omat sovellukset taas 3D LED-televisiot don 't