Ero Nokia N8 ja Google G2Nokia N8 vs Google G2

N8 on Nokian 's viimeisin yritys uudistaa niiden älypuhelimen kokoonpanolla kilpailla uudet palvelut muilta yrityksiltä kuten Apple ja HTC. G2 on toinen puhelin kuljettaa Google' s Android-käyttöjärjestelmä, joka on nyt kasvaa erittäin nopeasti . Suurin ero näiden kahden puhelimissa on niiden muoto tekijä, koska N8 on candybar kun G2 on puoli-liukusäädintä. Liukuva G2 auki paljastaa QWERTY-näppäimistö. Fyysinen näppäimistö helpottaa kirjoittaa viestejä nopeasti. N8 'puuttuvaa näppäimistön tarkoittaa sinun täytyy käsitellä kosketusnäyttö koko ajan.

Puhuminen näytön N8 käyttää Samsungin 's AMOLED näyttö erinomaisen kuvanlaadun. Vaikka näytön G2 ei ole yhtä hyvä kuin N8, se on kooltaan suurempi 0,2 tuumaa. Se on myös vastaavasti suurempi tarkkuus on 480800, että N8 's 360640.

Muisti on toinen alue, jossa N8 on parempi kuin G2. Entinen on varustettu 16 gigatavun sisäinen muisti tiedostojen tallentamiseksi kun microSD-kortti on käytettävissä ylimääräistä varastointiin yksinkertaisesti tiedostojen siirtoon. G2 on myös microSD-korttipaikka, mutta se on vain 4 gigatavua tallennustilaa ja se on muotoiltu siten, että vain 2GB on käytettävissä. G2 's muisti on valitettavasti liian vähän useimmille ja laajennus on lähes väistämätöntä.Yksi syy siihen, miksi N8 tarvitsee paljon säilytystilaa on sen erinomainen kamera. 12 megapikselin kenno voi ottaa erinomaisia ​​kuvia, joita voi viedä paljon tilaa. N8 on myös Xenon-salama ja automaattitarkennus ominaisuus, joka tuo sen par joidenkin digitaalikameroiden. Vertailun vuoksi G2 on vain varustettu 5 megapikselin kenno; ei liian nuhjuinen älypuhelin. Molemmat puhelimet voivat ottaa 720p kuitenkin. Joten ei 'ole niin paljon eroa, kun se tulee videoita.

Luultavasti merkittävin ero näiden kahden välillä on käyttöjärjestelmä. Nokian 'Symbian ^ 3, vaikka se näyttää paljon parempi kuin vanhempia Symbian OS, on vielä suhteellisen uusi ja testaamattomia. Google' s Android OS on jo käynyt läpi useita kehitysvaiheita ja se on osoittanut puutteita ja lisätty ominaisuuksia, että se kerran puuttui. Kanssa Froyo, joka on mitä G2 toimii, Android näyttää olevan ensisijainen käyttöjärjestelmä tällä hetkellä.

Yhteenveto:

N8 on candybar kun G2 on puoli-liukusäädintä

N8 doesnt 't ovat QWERTY-näppäimistö, kun taas G2 tekee

N8 näyttö on pienempi kuin G2

N8 on paljon enemmän muistia kuin G2

N8 kamera on parempi kuin G2 's