Ero N64 ja Playstation 1 N64 vs Playstation 1

Playstation 1 ja N64 ovat tulokset Nintendon ja Sonyn 's yritys ja myöhemmin epäonnistuminen joukkue jalkeilla luoda konsoliin. Nintendo jatkoi eteenpäin ja luonut N64 kun Sony loi Playstation. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden arkkitehtuuri kuin N64 on 64-bittinen järjestelmä, kun PS1 on 32-bittinen järjestelmä. Tämä on vain merkitystä teknisiä ihmisiä ja on vain vähän merkitystä pelaajille muut tekijät vaikuttavat yleistä suorituskykyä kunkin järjestelmän.

Toinen merkittävä ero N64 ja PS1 on heidän valintansa median peleihin. N64 meni patruunoita, kuten ne, joita käytetään niiden vanhempien alustojen Sony päätti mennä CD-levyjä. Tämä on yksittäinen tekijä, joka määrittää kohtalot sekä koneiden ja lopulta menetyksen Nintendon Sony. Käyttö patruunoita tarkoitti, että pelit olivat erittäin nopeaa N64 kuin näytteillä absoluuttinen puute latausruutuja. Levy on hyvin hidasta verrattuna. Ja jos 've pelataan pelejä PS1, et' ve todennäköisesti kestänyt läpi latautumisruutuun joka minuutti pelaamista. CD ei ole paljon hyötyä, vaikka. Yhden, CD-levyt ovat halpoja ja helppoja valmistaa, jotka johtavat halvempia pelejä ja nopeampi tuotanto.

On myös mahdollista ulottua pelejä useiden levyjen nostamatta kustannuksia merkittävästi. Kehittäjät oli paljon enemmän tilaa työskennellä on PS1, ja joitakin pelejä kesti kolme tai jopa neljä levyä. Muisti N64 patruunat oli melko rajallinen, ja kehittäjät kamppaili jopa sopimaan yksityiskohtaisen tekstuurit niihin. Valtava kapasiteetti PS1 levyjä myös sallittua kehittäjät laittaa tuntia videota, usein kutsutaan elokuvajaksot, niiden pelien parantaa pelaamista experienceCsomething joka on hyvin yleinen roolipelejä. Cinematics että N64 ei ole ennalta sulatettu. Tämä uhrauksia laatu tilan säästämiseksi.Yksi säästö näkökohta N64 on monia lisävarusteita, että voit olla. Lisäksi tavanomainen ohjaimet napeilla niitä, N64 on myös puheentunnistusyksikön (VRU) pelejä, jotka käytetään ääni ohjata ruudulla merkkiä. Toinen lisälaite, nimeltään siirtopakkaukseen, annettiin pelaajat kopioida tietoja niiden Game Boy patruunat yhteensopivat N64 peli. Yksi peli, Pokemon Stadium, jopa avulla pelaaja pelata Game Boy peli N64 kautta emuloinnin. PS1 teki paljon lisävarusteita omaa, mutta se ei ollut niin monipuolinen kuin N64.

Yhteenveto:

1. N64 on 64-bittinen järjestelmä, kun PS1 on 32-bittinen järjestelmä.
2. N64 käyttää patruunat kun PS1 käyttää CD-levyjä.
3. N64 on monia lisävarusteita, jotka eivät ole käytettävissä PS1.
4. PS1 pelit ovat yleensä paljon pidempi kuin N64 pelejä.