Ero iPad ja eBook ReaderiPad vs eBook Reader

IPad on pörrössä melkoisesti höyheniä, kun se paljastettiin koska sen toiminnot eivät kata kaikkia eri laitteissa. Yksi laitteita, jotka se voi kilpailla on eBook lukija, jota käytetään hyvin, e-kirjojen lukemiseen. Suurin ero näiden kahden välillä olisi niiden toiminnallisuutta. Vaikka jotkut eBook lukijat voivat tarjota muita toimintoja syrjään lukemalla kirjoja, se ei verrata mitä voit tehdä iPad. IPad on multimedialaite ja se voi tehdä suurin osa asioista, joita voit tehdä kannettavalla tietokoneella. Voit katsella elokuvia, kuunnella musiikkia, selata verkkosivuja, ja jopa lukea kirjoja.

Kun se tulee laitteiston, voit nähdä, että jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. IPad käyttää LCD-näyttö noin vain käyttää kannettavien tietokoneiden ja tietokoneet taas eBook lukijat käyttävät näyttöjä e-ink teknologia. LCD-näytöt voivat lisääntyä monenlaisia ​​värejä ja on paljon nopeampi vasteaika, joten se sopii elokuviin ja peleihin. E-ink näytöt voidaan näyttää vain harmaan sävyjä ja on hyvin hidas vasteaika. Kaikkein suurin etu e-ink näytöt on, että se on luonnollisempaa, enemmän kuin paperia, kuin LCD-näytöt. Se aiheuttaa paljon vähemmän stressiä silmille vaikka käytetään pitkiä aikoja.

Näyttö eBook lukijat puuttuu myös taustavalon. LCD-näytöt, kuten että iPad, vaativat taustavalon jotta tekstin ja kuvien näkyä. Haittapuoli on sinun pitäisi olla ulkoinen valo käytettäessä eBook lukija. Hyvä osa on vähentää tehonkulutusta. Koska lukeminen on toimintaa, joka vaatii paljon aikaa, eBook lukijat odotetaan myös kestää hyvin pitkään. Tyypillinen kirjan lukulaite voi kestää jopa pari viikkoa ennen tarvitsevat latautua. IPad toisaalta on hyvin teho nälkäinen ja loppuu vuorokauden sisällä. Se voi olla pidempi kuin muut tabletit, mutta ei ole läheskään että eBook lukijat.

Yhteenveto:

1. IPad on multimedialaite kun eBook lukija on juuri sitä2. IPad käyttää LCD-näytön eBook lukijat käyttävät e-ink teknologia

3. iPad on enemmän kovia silmiä pitkittyneestä käytöstä verrattuna eBook lukijat

4. IPad on oma taustavalo kun eBook lukijat eivät ole

5. iPadin 's akku ei kestä niin kauan kuin eBook lukijat