Ero Pelit ja simulaatiotPelit vs Simulaatiot

Pelit ja simulaatiot ovat interaktiivinen multimedia ottaa dynaamiset elementit, joita käyttäjä ohjataan. Suurelle yleisölle, pelit ja simulaatiot ole eroja.

Peli on mitä voi pelata tietokonepeliä taas simulointi yhdistyvät strategia ja taitoja yhdessä pelissä.

Simulaatiot ja pelit ovat hyvin erilaisia ​​niiden tarkoituksiin. Vaikka simulointi on suunniteltu arvioiva tai laskennallisen tarkoituksiin, peli on suunniteltu viihde- ja opetustarkoituksiin. Vaikka tarkkuus on lopputulos simulaatiot, selkeys on lopputulos pelien.

Vaikka simulointi on vakavasti pyrittävä tarkasti edustaa todellista ilmiö toisessa, peli on taiteellinen esitys jonkin ilmiön. Luojat simulaatiot eivät yksinkertaistaa malleja tahallinen tavalla ja vain myönnytyksenä henkisen ja aineellisen rajoituksia. Päinvastoin, luovat pelit käyttävät malleja taidokkaasti ja tahallinen tavalla.

Kun pelit ovat tyyliteltyjä, simulaatiot ovat hyvin yksityiskohtaisia. Pelit tiedetään tukahduttaa yksityiskohtia taas simulaatioita tarkemmin kaikista yksityiskohdista.Simulaatiossa, sisäinen maailma 'aika jatkumona etenee hyvin nopeasti. Mutta peli, se on yhdistetty reaalimaailman' aika jatkumo

Simulaatiot voi tapahtua milloin tahansa, ehkä nykyisessä ohi tai tulevaisuudessa. Pelit voi tapahtua kaupunki, kaupunki, maa, ulkoavaruudessa tai missä tahansa, joka ei ole merkitystä pelejä. Merkit tai tapahtumista peli ei ylitetä kirjoittaja 's mielikuvitus. Pelit tullut monia sääntöjä, joiden avulla voit tehdä joitakin asioita ja rajoittaa sinua tekemästä muita asioita. On myös paljon kilpailua peleissä.

Yhteenveto:

1. peli, mitä voi pelata tietokonepeliä taas simulointi yhdistyvät strategia ja taitoja yhdessä pelissä.
2. Vaikka simulointi on suunniteltu arvioiva tai laskennallisen tarkoituksiin, peli on suunniteltu viihde- ja opetustarkoituksiin.
3. Tarkkuus on lopputulos simulaatioita, ja selkeys on lopputulos pelien.
4. Kun simulaatio on vakavasti pyrittävä tarkasti edustaa todellista ilmiö toisessa, peli on taiteellinen esitys jonkin ilmiön.
5. Kun pelit ovat tyyliteltyjä, simulaatiot ovat hyvin yksityiskohtaisia.
6. Games tiedetään tukahduttaa yksityiskohtia taas simulaatioita tarkemmin kaikista yksityiskohdista.