Ero iPod ja iPad iPod vs iPad

iPodit ja iPadit ovat kaksi Applen tuotteita, jotka saattavat hämmentyä aikana keskusteluja. Tämä ei ole, koska ne ovat lähellä toisiaan, mutta koska ne kuulostavat hyvin samankaltaisia, kun lausutaan. Suurin ero iPod ja iPad on, mitä ne ovat. IPod on musiikkisoitin, joka on laajentunut musiikkia sisällyttää muun median kuten videoita ja valokuvia. Toisaalta, iPad on vieläkin laajempi kuin multimedia laite, joka voi tehdä kaikkea, että iPod voi tehdä ja enemmän.

Fyysisesti kokoero iPodit ja iPadit ovat melko erilaisia. IPad on yli 10 tuumaa vinosti näytön miehittää 9,7 tuumaa siitä. Suurin iPod doesnt 't edes päästä 6 tuumaa vinosti. IPod' s pieni koko on enemmän kuin sopiva, sillä sitä voidaan pitää taskussa kuunnellen suosikkikappaleitasi. IPad 's suuri näyttö on tarpeen, jotta täysin nauttia laite. Sitä ei myöskään ole tarkoitettu käytettäväksi liikkeellä ollessaan.

Yksi ominaisuuksia, jotka hyödyntävät iPad 's suuri näyttö on internetin selaaminen. Se ei' t vaativat suurentaa tai pienentää sen sivun koko sivun leveys voidaan tehdä ilman että fontteja liian pieni luettavaksi. iPod 's, lukuun ottamatta iPod touch, doesnt' t on internetselain joten ei tarvitse olla suuri näyttö. Useimmat iPodeja on näyttöjä, jotka ovat alle kolme tuumaa vinosti.

Sen lisäksi Internetin selailuun, on myös monia ominaisuuksia iPadiin että et löydä useimmissa iPodeja; lukuun ottamatta iPod touch, tietenkin. Voit asentaa useita sovelluksia Applen App Storesta kuten pelejä ja monia hyödyllisiä tai turhia sovelluksia.Kuten ehkä jo huomannut edellä, iPod touch on ainoa poikkeus monet näistä eroista. Koska iPod touch on periaatteessa iPhone miinus puhelimen ominaisuudet, ja iPad on suurempi iPhone miinus puhelimen ominaisuuksia, iPad on vain identtinen iPod touch ominaisuuksia, mutta isompi. Ainoa merkittävä ero iPad ja iPod touch, syrjään koko, on puute selkä menosuuntaan kamera iPad.

Yhteenveto:

1. iPod on musiikkisoitin, kun iPad on tabletti laite.
2. iPodit ovat paljon pienempiä kuin iPads.
3. iPadit on kyky selata Internetiä samalla iPodien don 't.