Ero Blackberry pelikirjan ja Apple 'uutta iPadBlackberry pelikirjan vs Apple 'uutta iPad

 

Apple juuri julkaissut uuden iPad. Ja valtava hinnanalennukset Blackberry pelikirjan, se kannattaa punnitsemalla etuja ja haittoja saada yksi yli muiden. Suurin ero uuden iPad ja pelikirjan on niiden kokoinen kuin uusi iPad on suurempi ja painavampi kuin pelikirjan. Tämä on tietenkin, koska uusi iPad urheilun Apple 's standardi 9,7 tuuman näyttö, joka on yli kolmanneksen suurempi kuin 7 tuuman näyttö pelikirjan. Näyttö on uusi iPad on myös paljon korkeampi resoluutio, joka on suurempi kuin kaikki muut tabletit myös pelikirjan. valinta näiden kahden välillä on alaspäin parempana, haluatko suuremman näytön, tai haluat pieni ja kevyt laite, joka voi kuljettaa käsilaukussa tai takin. näytön resoluutio ei ole todella niin tärkeää, ellet voi todella kertoa ero.
Toinen etu uusi iPad yli Blackberry pelikirjan on solukkoverkkoyhteyksistä. Apple tarjoaa malleja ja ilman solukkoverkkoyhteyksistä, niin saat yhden jos tarvitset sitä ja voit valita malleja ilman sitä alentaa hintaa. Jotta uusi iPad, joilla solukkoverkkoyhteyksistä pystyvät yhteyden 2G, 3G, ja 4G-verkot. Blackberry pelikirjan doesnt 't ovat solukkoverkkoyhteyksistä ja on rajoitettu WiFi kaikkiin verkossa tarpeisiin.Kun se tulee kameroita, kaksi ovat varsin riittäviä niiden kaksi kameraa. Blackberry pelikirjan on pieni etu uudesta iPad, kun se tulee resoluutiota eteen päin kameroita, koska pelikirjan 's on paljon korkeampi resoluutio. Mitä korkeampi resoluutio tekee eteen päin kamera soveltuu myös ottaa kuvia, syrjään tavallista videopuhelut käyttöä.

Pelikirjan ja uusi iPad on kolme valmiuksia; 16GB, 32GB ja 64GB. Ainoa ero tässä näkökohta on läsnä SD-korttipaikka on pelikirjan. Tämän avulla käyttäjät laajentaa kapasiteettia laitettaan jopa ylimääräistä 32GB.

Yhteenveto:

Uusi iPad on suurempi ja painavampi kuin pelikirjan

Uusi iPad on suurempi näyttö kuin pelikirjan

Uusi iPad on solukkoverkkoyhteyksistä kun pelikirjan doesnt 't

Pelikirjan on korkeampi resoluutio eteen päin kamera kuin uusi iPad