Ero Canon XTi ja Nikon D60Canon XTi vs Nikon D60

Kamera sota täydellisyyteen, yhteensopivuus ja uusinta SLR tekniikka on auttanut kehittymään muutamia merkittäviä lajikkeita markkinoilla. Cannon XTi ja Nikon D60 on kaksi tuotetta kilpailevat markkinoilla niiden hienous.

Nikon yritti ohittaa Cannon, joka on markkinajohtaja, ja sen käynnistää EOS 300D, tai digitaalisen kapinallinen mallin. Nikon D60, kolmas avatar Nikon, on kompakti SLR käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia käyttöön lähtötason malli vuonna 2006. Nikon D60 veti paljon inspiraatiota D40, joka oli onnistunut malli Nikon.

D40 oli hyvä suunnittelu, hinnoittelu strategia ja erinomainen teho. Kaikki nämä tehnyt D40 tähti esiintyjä, ja aiheutti käänne markkinoilla. D60 voidaan määritellä korvaava malli D40. Päättäjät Kameran säilytti sensuroi ja ulkoinen muotoilu kameran D60, suurelta osin D40. On muitakin ominaisuuksia, kuten Expeed käsittely käsite, silmä anturi (ohjaa näyttöruudun), aktiivinen päivä valaistus ja viritetty käyttöliittymä, jotka eroavat aiemmasta versiosta. Tämä uusi versio saatiin stabiloitua objektiivipakkaus, joten se on parempi versio.

EXPEED käytetty Nikon D60 auttaa maksimoimaan kuvan laatu ja nopeus kuvankäsittelyn. Nämä rakenteelliset ominaisuudet auttavat optimoimaan säädöt kuvaan tehdyt ilman ulkopuolista apua, kuten tietokoneen avulla. Komponentit kuten aktiivinen D-Lighting auttaa kompensoimaan voimakkaat varjot. Sisäänrakennettu salama auttaa automaattisen korjauksen faux eyeshade. Näiden lisäksi kiinnostavia ominaisuuksia, D60 mallin avulla voit luoda sekvenssejä kuvien stop-motion teknologiaa animaation. Vaikutukset saatavilla kamerassa voit käyttää optisia suodattimia luoda sävyt ja kohokohtia.

Canon EOS 400D on laajalti tunnettu Digital Rebel XTi kautta Pohjois-Amerikassa, ja on digitaalikamera single-lens reflex, käyttöön keskialueen tuotteen Canon vuonna 2006. Canon XTi käynnistettiin onnistua Canon 350D. XTi päivittää kymmenen pisteen yhden megapikselin CMOS-kenno, suuri ammunta puskuri helpottaa jatkuvan kuvauksen, kuva-anturi integroitu värisemään ja puhdista järjestelmä, yhdeksän pisteen automaattitarkennus, parannettu kädensija, kahden pisteen viiden tuuman LCD, ja suuri katselukulma näyttö. Tämä päivitetty versio XTi on digitaalinen järjestelmäkamera, joka tarjoaa uusinta yhdistelmä käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, suorituskyky ja kustannustehokkuus. Rebel XTi on pieni, mutta se on täynnä ominaisuuksia, kuten nopea kuvataajuus. Tämä Cannon näyttää suuri huolimatta sen kehyskoko. Tämä kamera tarjoaa ammattitaitoista napsautuksella.Yhteenveto:

1. XTi päivittää kymmenen pisteen yhden megapikselin CMOS-kenno, iso ammunta puskuri, kuva-anturi, automaattitarkennus, parannettu kädensija, kahden pisteen viiden tuuman LCD, ja suuri katselunäytössä. Se tarjoaa uusinta kuvankäsittelyä.

2. Huolimatta siitä, että Nikon on paras lähtötasona kamera, se on hidas automaattitarkennusjärjestelmä, tehden kuvasta klikkaamalla prosessi vaikea.