Ero Cubase ja NuendoCubase vs Nuendo

Jos haluat käsitellä tai muokata äänitiedostoja henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön, sinun täytyy valita paras väline tai ohjelmisto tuottaa parhaat tulokset. Tähän tilanteeseen, sinun on mahdollisuus joko Cubase tai Nuendo. Musiikin toimittajat, muusikot, ja niille, jotka työskentelevät Musiikkistudiot, nämä ohjelmat saattavat olla liian ulkomaalainen heille. Mutta amatööreille, aivan erityisesti ne, jotka suunnittelevat editointi ääni henkilökohtaiseen käyttöön, se on parasta tietää eroja kahden.

Molemmat hakemukset luomia Steinberg Company. Sillä Cubase, se on aikaisempi kaksi, ja alun perin tehty MIDI-sekvensseri vuonna 1989. Nuendo on uudempi työkalu, joka pintaan pro-audio alan vuoteen 2000 mennessä.
Kustannuksiltaan, ostaa Nuendo 5 (täysi versio) viime vuonna (2010) veloitetaan noin $ 1800. Tämä on huomattavasti suurempi verrattuna vain ostamalla viides sukupolvi Cubase joka hinnoiteltu noin $ 499,99.

Valtava hintaero on saatu aikaan työkaluja 'erot ominaisuuksia ja toimintoja. Yleensä Cubase kallistuu kohti suosittu tai peruskäyttö keskuudessa muusikot, tuottajat ja säveltäjät jotka haluavat tehdä tai tallentaa musiikkia kuin he haluavat sen olevan. On monia muunnelmia Cubase, kallein versio, joka kantaa kaikki Cubase varustelu on täydellinen versio. Siellä 's myös Studio Edition versio, joka pystyy muuttamaan äänisignaalit 256 128. halvin on olennainen paketti Cubase. Se on kaikkein rajallinen valikoima ominaisuuksia.Nuendo sovellus, päinvastoin, on enemmän ominaisuus pakattu työkalu ja on lisännyt yksinomainen toimintoja, jotka tekevät siitä alan standardi aivan erityisesti ammattilaisille vastaavan äänen jälkituotanto. Jossa Nuendo, voit käyttää tietoverkon käsitellä kehittyneempiä tallenteita. Esimerkiksi, jos olet 12-bändi yksittäisten välineiden pelataan ja kirjataan eri huoneissa samalla sekoittaen äänen, sinun täytyy käyttää tehokas sovellus kuten Nuendo. Lisäksi se pystyy 5. 1 surround-ääni ja voi jopa muokata videota. Nämä ominaisuudet eivät ole läsnä Cubase, joka perustuu ensisijaisesti stereo. Toisin Cubase, Nuendo on julkaissut yhdellä versiona. Kuitenkin tämä on kaikki lisätoimintoja ja bonus laajennuksia kuten VST3 enemmän helpottamiseksi valvontaa.

Yhteenveto:

1. Cubase on entistä yksinkertaisempi väline äänen manipulointia.
2. Nuendo sopii jälkituotannossa.
3. Nuendo on kalliimpaa kuin Cubase.
4. Nuendo on uudempi työkalu musiikin manipulointia toisin kuin vanhemmat Cubase.