Ero ANSI-lumenia ja lumeniaANSI-lumenia vs lumenia

Jos jatkuvasti käyttämällä projektoria kotona tai toimistossa oman esityksiä tai muuta viihdettä tarpeisiin, voi olla huomaamatta yksi tärkeä yksityiskohta laitteesta C ontelon. Kun tarkastus laitteen, sinä 'll nähdä, että kaikki projektorit on merkitty tietyllä lumenin luokitus tai arvo samalla nykyaikaisin projektorit nykyään jo merkitty ANSI lumenin luokitus. Miten nämä kaksi eroavat toisistaan?

'Lumen' on oikeastaan ​​yleisempi termi, joka viittaa mittaus laitteen 's valovirran. Näin käyttäjä käsityksen siitä, kuinka paljon valo voi olla tuotos projektoria. Niin paljon yksinkertaisemmin,' ontelo 'on vain mitataan koko valo, joka säteilee lähteestä.

Ontelon (joissa symboli 'lm') määrällisesti yhteenlaskettu valon määrää voidaan nähdä säteili tietyn valonlähteen (eli projektori). Matemaattisesti, yksi ontelo vastaa yhtä candela kerrottuna steradiaani (1 lm = 1 cdsr). Tämä kuvataan lumenin suhteen kandela. Mutta kun kuvataan sitä suhteessa lux, se on kirjoitettu kuin 1 lm = 1 lxm2, joka on itse asiassa rinnastaa yhden lumenin tuote lux ja tietyn alueen mitataan.

Toisaalta, ANSI lumenia on selostettu ja jäsennelty American National Standards Institute mikä antaa nimen 'ANSI'. Historiallisesti ANSI standardointi lumenia suunniteltiin vuonna 1992, joka mitataan nimenomaan videon valotehon syntyy projektoreita.ANSI lumenin on jo seurausta useista muuttujista, kuten kontrastin ja kirkkauden; mittaamalla valkoinen kentät tiettyinä useita paikkoja sijaitsevat näytöllä, ja lisäksi keskimäärin mainitut mittauksia, joita kerrotaan mittaaminen koko näytöllä. Tuloksena ANSI lumenin toimenpide on varmasti tarkempi kuin tavallinen lumenia. Että 's, miksi se on ilmapuntari käyttävät ostajat ostaa uusia projektoreita.

Kuitenkin perustaen valinnan projektori ainoastaan ​​sen korkeimman mahdollisen lumenin luokitus voi olla harhaanjohtava jossain vaiheessa. Tämä johtuu siitä, ANSI lumenin ei selvästi myös muita muuttujia, kuten kankaan, katsojan 's silmä väsymys, vallitsevan valon määrästä läsnä, ja muita tekijöitä, jotka voivat muuttaa kirkkautta ja selkeyttä heijastuskuvaa.

Yhteenveto:

1. 'Lumen' on perusmittana valovirta (havaitun tehon tai voimakkuuden valo).
2. ANSI lumenin mittaa lumenin vaaditulla tavalla ANSI standardointia. Näin ollen, se on tarkempi ja tarkka määrittämiseksi kirkkautta projektorin.