Ero Samsung Rugby ja Samsung Rugby 2Samsung Rugby vs Samsung Rugby 2

Rugby 2 on Samsungin 's päivityksen erittäin karu rugby puhelimeen. Rugby 2 kuljettaa yli kovaa muovia runko edeltäjänsä yhdessä kaikkien sen resistanssit, jotka sisältävät sokki, vesi, pöly, tärinä, ja monet muut. Mutta mitä olisi päivitystä olla, jos ei ole parantunut verrattuna edeltäjäänsä. Voit aloittaa pois, rugby 2 on isompi näytöt sisälle ja ulos. 1 tuuman yksivärinen näyttö rugby on kasvanut 1. 3 tuumaa ja rugby 2 ja tärkeimmät näyttö on kasvanut 2 tuumaa ja 2. 2 tuumaa.

Toinen parannus on kamerassa. Vaikka rugby on varustettu 1. 3 megapikselin kamera, rugby 2 nyt mukana tulee 2 megapikselin kamera. Tämän pitäisi antaa käyttäjille rugby 2 ottaa parempia kuvia ja videoita. Akku asennettu rugby 2 voi myös tallentaa enemmän voimaa verrattuna rugby. Entinen on 1300 mAh akku taas jälkimmäinen on akun kapasiteetti on 1000mAh. Ero 30% enemmän kapasiteettia on melko suuri hyppy.

Ottaen huomioon, että paljon on lisätty rugby 2, käyttäjien tulisi olla tyytyväinen siihen, että se on kevyempi, sen sijaan, että raskaampi kuin edeltäjänsä. Se painaa vain 100g verrattuna 132 g painoa rugby. Bulkiness puhelin on yksi harvoista valituksia, että ihmiset oli vanhemmassa rugby ja tämä laihduttamiseen pitäisi auttaa ratkaisemaan ongelman hieman.

Yksi haittapuoli rugby 2 on sisäisen muistin määrä, koska se oli pudonnut 70 Mt päässä 128, joka on asennettu rugby. Jos käyttäjä tarvitsee enemmän muistia kuin sisäinen, he voivat aina turvautua microSD-korttipaikka. Se mahtuu muistikortteja jopa 16 Gt. Molemmat puhelimet ovat tämän korttipaikkaan niin käyttäjät rugby voivat päivittää rugby 2 ja vain siirtää muistikortin vanhemmasta uudempaan puhelimeen.

Yhteenveto:1. rugby 2 on isompi näytöt sisälle ja ulos verrattuna rugby

2. rugby 2 on parempi kamera kuin rugby

3. rugby 2 on suurempi akun kapasiteetti verrattuna rugby

4. rugby 2 on hieman kevyempi kuin rugby