Ero Nikon D70 ja Nikon D70sNikon D70 vs Nikon D70s

Kuten ehkä jo arvata nimistä näistä kameroista, koska niillä on sama mallinumero mutta jälkimmäinen on ylimääräinen pääte, ne ovat lähes identtiset. Molemmat kamerat on sama anturi niin voit odottaa, että ne tuottaisivat suunnilleen saman kuvan laatu. D70s juuri ottanut käyttöön muutamia pieniä parannuksia parantaa yleistä kokemusta käyttäjälle.

Voit aloittaa sen kanssa D70s on 2. 0 tuuman LCD-näyttö takana tarjota hieman suurempi näyttö katsella kuvia ja asetuksia. D70 oli vain 1. 8 tuuman näyttö. 0,2 tuuman ero saattaa tuntua merkityksetön mutta tämä diagonaalinen lisäys näin pieni näyttö on varsin huomattava.

Toinen parannus on akun kapasiteetti D70s. Sen sijaan, että EN-EL3 akku, että voit löytää D70, The D70s on nyt varustettu EN-EL3a. Suurempi akun kapasiteetti D70s mahdollistaa enemmän laukauksia otettava latausten välillä. Jos sinulla on jo D70 mutta voit silti pidentää akun hankkimalla lisävarusteena akkukahvassa joka kiinnittyy kameran.Vaikka sinun ei pitäisi odottaa mitään suurta eroa kuvan laatu, D70s ei ole pari parannuksia suhteen kuvan ryhdytty. Ensimmäinen on parannettu automaattitarkennus tarkkuutta. Jos luottaa automaattitarkennus paljon, saatat huomata, että kuvat otat kanssa D70s on vähän terävämpi kuin D70. Kattavuus flash on myös parantunut D70s, joten voit valaista suuremman määrän alueella niin, että valaistus kuva on tasapainoisempi.

Lopuksi D70s on uusittu valikot ja tietyillä alueilla ehkä ole enää sama kuin D70. Muutokset valikko on melko vaikea kuvailla joten on parempi, että te tarkastaa molemmat kamerat itse, jotta voit päättää, kumpi sopii sinulle enemmän.

Yhteenveto:
1. Nikon D70s on vain D70 muutamia pieniä parannuksia
2. Nikon D70s on hieman suurempi LCD-näyttö kuin D70
3. Nikon D70s on hieman suurempi akun kapasiteetti kuin D70
4. Nikon D70s on parempi tarkennustarkkuuden verrattuna D70
5. Nikon D70s on laajempi salaman kattavuus verrattuna D70