Ero HTC Sensation ja HTC Incredible SHTC Sensation vs. HTC Incredible S

HTC Sensation on yksi ensimmäisistä älypuhelimet HTC ominaisuus kahden ytimen prosessorit. Let 's miten se verrata Incredible S; yksi HTC älypuhelimet, joka julkaistiin juuri ennen Sensation. On selvää, että tärkein ero Sensation ja Incredible S on dual core prosessori ja parannettu piirisarja. Tämä antaa Sensation merkittävä reuna kun se tulee näkyä vaativia sovelluksia sekä käynnissä useita sovelluksia samanaikaisesti. Sensation voi käsitellä helposti missä Incredible S voi alkaa viiveellä tai änkyttää.

Yksi merkittävä vaikutus kaksiytiminen prosessori on se päästää Sensation ennätys 1080p videoita. Murskaukseen 30 19201080 kuvia yhdessä luoda video vaatii huomattavasti suoritustehoa, jotain Incredible S doesnt 't ovat. Siksi Incredible S käyttää alempaa 720p koska se on sen kyky tallentaa. Puhuminen kameroiden, HTC päättänyt mennä minimiin, kun se tulee eteen päin kamera. Sensation 's eteen päin kamera on vain VGA kun taas Incredible S on 1. 3 megapikselin resoluutiolla. Kakkoskameraa ehkä ole yhtä tärkeä kuin ensisijainen, mutta suurempi tarkkuus olisi silti ollut parempi riippumatta.

Ainoa huomattava ero Sensation ja Incredible S on hieman suurempi näytön Sensation. Vaikka Incredible S on jo suuri 4 tuuman näyttö, Sensation 's näyttö on vielä suurempi klo 4. 3 tuumaa. Suurempi näyttö on ehdottomasti parempi selaamiseen tai videoiden katselua. Mutta pitämällä se mukavasti voisi olla enemmän haastaa niille, jotka ovat pienet kädet.Tämä viimeinen ero ei oikeastaan ​​nimenomaan puhelimia, mutta voi silti olla merkitystä ostajille, koska kaksi puhelimissa on hyvin rajallinen muisti kapasiteettia. Sensation jo alukset 8GB muistikorttia, kun Incredible S doesnt 't. Joten jos aiot saada Incredible S, sinun pitäisi myös ostaa muistikortille jos aiotaan säilyttää mitään mediaa puhelimeen.

Yhteenveto:

1. Tunne on dual core prosessori, kun Incredible S on yhden ytimen suoritin
2. Sensation voi tallentaa 1080p videota, kun Incredible S ei voi
3. kakkoskameraa on tunne on pienempi resoluutio kuin Incredible S
4. Sensation on hieman suurempi näyttö kuin Incredible S