Ero HTC Sensation 4G ja T-Mobile G2HTC Sensation 4G vs T-Mobile G2

HTC Sensation 4G ja T-Mobile G2 ovat molemmat Android-puhelimissa, jotka ovat hyvin erilaisia ​​laitteita. Alusta on selvää, että Sensation 4G voittaa ylitetään selvästi. Erot Sensation 4G ja T-Mobile G2 alkaa näyttöä. Sensation 4G näyttö on huomattavasti suurempi mittaus 4. 3 tuumaa on lävistäjä verrattuna vain 3 7 tuumaa varten G2. Paljon suurempi näyttö tarjoaa paljon enemmän sisältöä kerralla tarvitsematta vierittää liikaa.

Huolimatta jolla on pienempi näyttö kuin Sensation 4G, G2 on paksumpi ja painavampi kuin Sensation 4G. Tämä johtuu suurelta osin sisällyttämisestä maiseman näppäimistö, joka liukuu sivuun. Dia-out näppäimistö antaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa paljon nopeammin kuin jos kirjoitat ruudulla näppäimistön. Se on erittäin tarkka, koska voit itse tuntea rajoja jokaisen painikkeen sekä näkövammaisille palautetta, jonka jokaisen näppäinpainalluksen. Voit myös käyttää kuvaruutunäppäimistön kanssa G2 lyhyen tekstin kirjoittaminen, joten et 't tarve riippuu laitteiston näppäimistön koko ajan.

Sensation 4G on myös varustettu kehittyneempi piirisarja, joka käyttää dual-core prosessori kellotaajuudella 1. 2Ghz. G2 doesnt 't edes lähelle sen yhden ytimen prosessori, joka kulkee vaivaiset 800MHz. Vaikka Sensation 4G pystyy käyttämään kaikki modernit Android-sovellukset, on olemassa sovelluksia, jotka eivät ajaa G2. Nämä ovat kuitenkin enimmäkseen pelejä jotka tarvitsevat paljon prosessoritehoa.Kun se tulee kameroiden, Sensation 4G on selvä voittaja sen 8 megapikselin kamera, joka pystyy tallentamaan 1080p videoita. G2 on vain 5 megapikselin kamera, joka ei pysty tallentamaan 1080p, vain pienemmällä 720p. VGA eteen päin kamera on Sensation 4G ei voi tuntua paljon. Mutta kun vertaa sitä G2, joka on ei mitään, se on varmasti paljon parempi.

Sensation 4G on paljon parempi puhelin näiden kahden välillä. Mutta jos todella haluavat olla liukuva näppäimistö tai jos rutiininomaisesti kirjoittaa pitkiä viestejä matkapuhelimella, G2 on parempi vaihtoehto.

Yhteenveto:

Sensation 4G on paljon suurempi näyttö kuin G2

G2 on liukuva näppäimistö, kun taas Sensation 4G doesnt 't

Sensation 4G on tehokkaampi prosessori kuin G2