Ero Nokia N8 ja Sony Ericsson SatioNokia N8 vs Sony Ericsson Satio

Verrattaessa Nokia N8 Sony Ericsson Satio, ei ole epäilystäkään siitä, että pääpaino on merkittävä kamerat kaksi. Joten 's saada oikeus siihen ja katso, mitä eroja näiden kahden ovat. Vaikka molemmat puhelimet on varustettu 12 megapikselin kamera, N8 vie kakku paremman näköinen kuvia. Tämä johtuu osittain siitä, että erinomainen linssit palveluksessa Nokia ja isompi anturin koko 1/1. 83 verrattuna kuulemma 1/1. 25 sensorin Satio. suurempi anturi, jolla on sama resoluutio tarkoittaa, että jokainen pikseli on isompi ja voi imeä enemmän valoa, jolloin paremman kokonaiskuvan. N8 myös voittaa yli Satio kun se tulee videotallenne. N8 voi tallentaa 720p HD-laatuista videokuvaa, kun Satio voi johtaa ainoastaan ​​WVGA (800480).

Menossa loput puhelimen käyttöjärjestelmä on seuraavaksi suurin ero. Molemmissa puhelimissa on Symbian-käyttöjärjestelmän kanssa Satio jolla on S60 5th Edition. Mutta N8 on tarjolla Symbian ^ 3 (itse asiassa se on ensimmäinen tehdä niin), joka on täysin eri käyttöjärjestelmä kuin vanhempien S60. N8 hyötyy optimoitu toiminnasta ja natiivi toteutukset kun Satio hyötyy enemmän sovelluksia; vaikka on laajalti odotettavissa, että Symbian-ohjelmoijat parven Symbian ^ 3.

Näytöt kahden puhelimet ovat samankokoisia ja niillä on sama resoluutio. Mutta lisäämällä luetteloon mitä N8 tekee paremmin; Nokia on päättänyt mennä paremmin AMOLED näyttö sijaan on LCD. Edut, joilla on AMOLED näyttö sisältää kuvan värit, pienempi virrankulutus ja parempi luettavuus kirkkaassa auringonvalossa.Vielä on monia eroja kahden ja N8 voittaa yli Satio useimmissa niistä. N8 on varustettu 16 gigatavun sisäinen muisti ja on microSD-korttipaikka laajentaa kun Satio on täysin riippuvainen sen korttipaikkaan vaivaiset 128 Mt tallennustilaa. N8 on myös tyylikäs ulkoasu käyttämällä anodisoitua alumiinia sen kehon verrattuna komposiitti on Satio.

Yhteenveto:

N8 kamera on parempi kuin Satio kamera

N8 Kamera voi kuvata HD-laatuista videota, kun Satio kamera ei pysty

N8 toimii Symbian ^ 3, kun Satio toimii S60 5th Ed.

N8 näyttö on parempi kuin Satio näytön

N8 on runsasta sisäistä muistia, kun Satio vetoaa muistikortit