Ero iPhone ja i9 PhoneiPhone vs i9 Phone

IPhone on kiistatta suosituin matkapuhelin nykyään. Tämä on johtanut paljon matkapuhelin päättäjiä että otetaan vastaavaa tekniikkaa iPhone. I9 puhelimen CECT on pohjimmiltaan täysillä kopion ulkoasua iPhone, mutta joitakin hyvin merkittäviä eroja toiminnallisuutta. On yksi erittäin tärkeä ero, kun vertaamme tätä puhelinta uusimpaan iPhone-malleja. Se on vain 2G pystyy luurin kun taas iPhone on lisännyt 3G-ominaisuudet muutamia malleja takaisin. On myös hyvä huomauttaa, että i9 ei ole pääsyä suuri määrä sovelluksia, jotka voit saada iPhone kautta Applen App Store.

Huolimatta valtava puutteita i9, se lisää joitakin ominaisuuksia, jotka et 'näe iPhone, nyt tai milloin lähitulevaisuudessa. I9 on sisäinen FM-radio, jota voit käyttää jos saat kyllästynyt omia soittolistoja. i9 myös kaksi SIM lähtö, joten voit käyttää kahta SIM-korttia samanaikaisesti. Tämä on kuin ottaa puhelimeksi yhdessä, koska voit vastaanottaa viestejä tai puheluita joko SIM-kortti. Lopuksi i9, kuten useimmat muut puhelimissa, on laajennettava muisti kautta korttipaikka. iPhone ei voit käyttää muistikortteja, mutta on runsaasti muisti upotettu koska se tulee 16 ja 32 gigatavun versioita.

Jos etsit ominaisuuksia, jotka ovat ominaisia ​​iPhone kuten sovelluksia tai haluat vain on kunnon puhelin, alkuperäisen iPhonen täysin voittaa vastaan ​​klooni. Jos todella välitä ominaisuuksia ja kaikki haluamasi on jotain, joka näyttää ja tuntuu iPhone, i9 voi ostaa paljon halvemmalla.

Yhteenveto:

1. iPhone on alkuperäinen tuote Applelta kun i9 on iPhone klooni CECT

2. uusin iPhone on 3G-puhelin, kun i9 on vain 2G kykenee3. i9 ei ole pääsyä Applen App Store iPhone

4. i9 on FM-radio, kun taas iPhone ei

5. i9 voi käyttää 2 SIM samanaikaisesti kun taas iPhone ei voi

6. i9 on laajennettava muisti kun taas iPhone ei