Ero AIFF ja Apple LosslessAIFF vs Apple Lossless

Jos haluat saada paras äänenlaatua musiikkitiedostoja, sinun pitäisi valita ei-häviöllinen äänen koodausmuoto. AIFF ja Apple Lossless ovat kaksi ei-häviöllinen muodoissa. Molemmat pitävät audio- tieto ehjänä ja tietoja ei ole kadonnut riippumatta siitä, kuinka monta kertaa olet muuntaa ei-häviöllinen muodoissa. Ensisijainen ero näiden kahden välillä on käyttää salausta. Vaikka on versio AIFF joka käyttää pakkausta, se on pohjimmiltaan pakkaamaton muodossa. Toisaalta, Apple häviötöntä käyttää pakkausta.

Compression tekee juuri mitä se sanoo, se pakkaa datan käytön algoritmien minimoimiseksi levytilaa se vie. Paremmin puristus, sitä pienempi tiedostokoko; uhraamatta mitään vähän ääntä tietoja. Koska puristus, Apple Lossless tiedostot ovat pienempiä kuin AIFF tiedostoja noin puoleen. Erot näiden kahden ovat vain vähän merkitystä, kun käytät tietokonetta, joka on paljon levytilaa ja laskentatehoa; ellet ovat lyhyitä molemmilla alueilla. Mutta erot tulevat paljon merkitystä kannettavien musiikkisoittimien.

Käytettäessä AIFF, suuri tiedostokoko tarkoittaa, että pelaaja tarvitsee lukea lisää dataa kiintolevyltä, jolloin se kuluttaa enemmän virtaa. Vaikutukset välimuistiin on myös varsin minimoida AIFF- takia suuren koon ja rajoitukset välimuistin. Usein kiintolevy pääsy kasvu kasvattaa akun kulutusta ja voisi nopeasti pilaantunut akun.

Koska Apple Lossless tiedostot on pakattu, pelaaja tarvitsee purkaa ennen kuin se voidaan toistaa. Dekompression sysää kuormituksen prosessorille soittimen. Useimmissa uudempia musiikkisoittimissa, tämän ei pitäisi olla ongelma, mutta vanhemmille pelaajille heikompi prosessorit, se voi johtaa hieman viiveellä ennen kappaleen toisto alkaa. Tämä ongelma ei ole läsnä AIFF- koska Suoranousurajoja ei tarvita ja tiedot on helposti saatavilla.

AIFF on hyvin vanha ja paljon muita vaihtoehtoja on olemassa, jotka ovat parempia. Apple Lossless on yksi vaihtoehto, ja se on huomattavasti parempi kuinYhteenveto:

AIFF ei käytä pakkausta, kun Apple Lossless tekee

AIFF-tiedostot ovat paljon suurempia kuin Apple Lossless tiedostoja

AIFF tiedostoja voi valua taikina nopeammin verrattuna Apple Lossless