Ero Aino ja SatioAino vs Satio

Aino ja Satio ovat nimet matkapuhelinten Sony Ericson jotka ovat perustaneet maineen matkapuhelin teollisuudelle. ? Fabulous tyylillä, johon on lisätty ominaisuuksia ja sovellukset, sekä Sony Ericson Aino ja Sony Ericson Satio käytetään laajalti ympäri maailmaa.

Tarkasteltaessa niiden fyysiset ominaisuudet, sekä Sony Ericson puhelimet ovat hyvin erilaisia. Aino on hieman raskaampaa kuin Satio, paino 134 g, kun taas Satio painaa 126 g. Satio kuitenkin? on suurempi kuin Aino. Satio on 112 mm korkea, jonka leveys on 55 mm ja lävistäjä 13 mm. Aino on 104 mm korkea, jonka leveys on 50 mm ja lävistäjä 16 mm. Satio on 3. 50-tuumainen LCD, kun taas Aino on LCD vain 3 tuumaa.

Kaikille jotka etsivät hyvää kamerapuhelin, Sony Ericson Satio on beter vaihtoehto kuin Sony Ericson Aino. Satio mukana 12. 1 megapikselin kamera, kun taas Aino on vain 8. 1 megapikselin kamera. Kuten kameran Satio on parempi näytön resoluutio, 640 x 360 pikseliä verrattuna Aino 's 432 x 240 pikseliä.

Mitä musiikin piirteitä, Aino on yliotteen. Molemmat puhelimissa on varustettu MP3- ja AAC; kuitenkin, yksi on mahdollisuus polyfoninen ääni Aino.Toinen ero on niiden sisäinen muisti. Aino on sisäinen muisti 55 Mt ja Satio on sisäinen muisti 256 Mt.

Niille, jotka haluavat pelata pelejä heidän matkapuhelinten, Aino on parempi vaihtoehto, koska se tulee 3D-pelejä sekä liike pelejä, kun taas Satio vain on kolme D pelejä vain.

Yhteenveto

Aino on hieman raskaampaa kuin Satio. Kuitenkin Satio on suurempi kuin Aino.

Kaikille jotka etsivät hyvää kamerapuhelin, Sony Ericsson Satio on abetter vaihtoehto kuin Sony Ericson Aino.

Kuten kameran Satio on parempi näytön resoluutio. Se on 640 x 360 pikseliä verrattuna Aino 's 432 x 240 pikseliä.