Ero Nikon VR ja VR IINikon VR vs VR II
VR tarkoittaa tärinänvaimennus ja Nikon jo kaksi linssiä julkaistiin tämän elintärkeän tekniikkaa, VR ja VR II. Alkuperäinen VR ja VR II osuus Nikon 'uusin kuva-tärinänvaimennustekniikka muutamia vielä selviä eroja.

Nikon parantaa jatkuvasti linssin onko sen mekaanisen attribuutteja tai suunnittelu ja tuottaa monipuolisempaa objektiivi tuottaa parantaa kuvanlaatua. Vaikka VR II ei ehkä parantaa sen terävyyttä alkuperäisestä VR mutta yleinen kuvan laatu on varmasti parantunut.

Jotkut vannovat että vakautus- että saat siitä VR II objektiivi on huomattavasti suurempi kuin sen edeltäjä. VR II väittää 4 pysäkin hyötyä; syy tähän on, koska VR II 's siirtymässä elementeillä on suurempi liikkuvuus olisi mahdollista. Vanhempi VR, toisaalta, näyttää tarjoavan vain 3 pysäkin korvauksia. Esimerkkejä ensimmäisen VR-pohjainen linssit ovat 80-400 / 4. 5-5. 6VR ja 70-200 / 2. 8VR.

Nikon VR II 'tärkein ero on se uusi zoomaus mekanismi. Alkuperäinen Nikon VR' s mekaaninen zoomaus väristykset kun pystysuorassa. Tämä on todettu olevan erittäin ärsyttävää monet valokuvaajat varsinkin kuvattaessa ylöspäin. Uusi VR, Nikon VR II, on lukko, joka estää tämän zoom hiipiminen, joka on palvottu monet VR faneja. Esimerkkejä VR II linssit ovat 70-300 / 4. 5-5. 6VR ja 18-200 / 3. 5-5. 6VR.

Aikaisempi VR on myös hieman kovempaa, kun se on toiminnassa verrattuna VR II. Ei ole yllättävää, VR II käsken korkeampaa hintaa vielä, monet VR objektiivi omistajat pyrkivät päivittää VR II koska sen muutaman vaan hyödyllinen etuja. Monet löytäisi että parempia mekanismeja ja parempi kuvanlaatu, että VR II tarjoavat kannattaa ylimääräistä taalaa.

Yhteenveto:

1. Nikon VR zoomaus mekanismi 'ryömii', kun taas VR II oli parantunut tästä. Nikon VR II ei päästä pois zoomausta asentoon helposti hiipivästä.2. Nikon VR on 3 pysähtyy korvauksia, kun taas VR II on 4 pysähtyy.

3. VR on aikaisempi täytäntöönpano Nikon 's tärinän vähentämisen tekniikkaa ja se on myöhemmin parantaa vapautumista VR II.

4. VR II on parempi kuvanlaatu kuin aikaisemmat Nikonin VR.

5. VR II on luonnollisesti kalliimpaa kuin VR.