Ero Motorola Atrix 4G ja Apple iPhone 4Motorola Atrix 4G vs Apple iPhone 4

Kun se tulee älypuhelimiin, täysi kosketusnäyttöjä näyttävät olevan suosituin. Tämä suosio on pohjimmiltaan aloitti iPhone. Nyt neljättä versio, on nyt useita älypuhelimet, joilla on sama perusmuoto. Yksi näistä puhelimista on Atrix 4G Motorola. Yksi erot Atrix 4G ja iPhone 4 on koko näytön. Vaikka iPhone 4 on vain 3. 5-tuumainen näyttö, Atrix 4G ups tämä 4 tuumaa. Huolimatta siitä suurempi näyttö, Atrix 4G ei ole niin paljon suurempi ja paksumpi kuin iPhone 4.

Tärkeämpi, mutta vähemmän ilmeinen, ero Atrix 4G ja iPhone 4 on prosessorin virtaa laitteen. Atrix 4G voimanlähteenä on dual core prosessori, kun iPhone 4 on 1 GHz yhden ytimen prosessori, joka on underclocked alas 800MHz. Tämä on hyvin tärkeää, kun otetaan huomioon käyttöjärjestelmiä, joita he käyttävät.

Atrix 4G käyttää Android, ja lisäprosessointitehoa voi tulla erittäin kätevä, koska Android toteuttaa totta moniajon. IOS iPhone 4, moniajo rajoittuu harvat ja valitut sovellukset. Jos haluat vaihtaa sovelluksia, nykyinen keskeytyy eikä saa ajaa taustalla. Apple 's Perusteluksi käy välttää bogging alas CPU monia avoimia sovelluksia estämään ennenaikaista tyhjentymisen akku CPU kuluttaisi paljon enemmän virtaa, kun se on alle raskasta kuormaa.

Kamerat on Atrix 4G ovat lähellä identtinen iPhone 4. Ainoa ero niiden välillä on kyky tallentaa 1080p. Atrix 4G pystyy näin mutta iPhone 4 voi tehdä vain 720p. Tämä on jälleen liittyy alempaan jalostuskapasiteettia iPhone 4-prosessori.Lopuksi on hienoinen ero, kun se tulee tallennuskapasiteetti. IPhone 4 tulee 2 malleja, joissa 16GB ja 32GB muistia valmiuksia. Atrix 4G vain tulee 16GB malli, mutta tarjoaa muistikorttipaikka niin, että käyttäjä on vapaus laajentaa tallennuskapasiteettia, kun hän tarvitsee.

Yhteenveto:

1. Atrix 4G on suurempi näyttö kuin iPhone 4.
2. Atrix 4G on kaksiytiminen prosessori, kun taas iPhone 4 on yhden ytimen prosessori.
3. Atrix 4G toimii Android kun taas iPhone 4 toimii iOS.