Ero HTC HD2 ja HTC HD7HTC HD2 vs HTC HD7

Vaikka se saattaa tuntua HD2 ja HD7 kaksi mallia, jotka ovat hyvin kaukana toisistaan, olet 'd on yllättynyt tietää, että HD7 on seuraava malli HD2. On ei-niin-hienovaraisia ​​syy nimeämällä se HD7 sijasta HD3. Suurin ero näiden kahden, ja syy nimi, on käyttöjärjestelmä käyttää. HD7 on yksi HTC puhelimet ominaisuus aivan uuden Windows Phone 7-käyttöjärjestelmä Microsoftilta. sillä korvattiin Windows Mobile 6 . 5, joka on mitä löytyy HD2.

Sen lisäksi täysin uusi käyttöjärjestelmä, te 'd olla vaikea löytää mitään radikaalisti uutta on HD7. On aika sanoa, että HD7 on vain HD2 uudella käyttöjärjestelmän ja vähäisiä muutoksia on hieman erilaistumista.

Piirre käyttöön Windows Phone 7 on HD tallennuksen 720p; merkittävä parannus otetaan huomioon, että HD2 voi nauhoittaa VGA. Tämä ominaisuus ei johdu laitteiston koska HD2 ja HD7 on sama kamera, suoritin, piirisarja, ja lähes saman verran muistia.

HTC päätti mennä 8 Gt sisäistä muistia sijaan microSD-korttipaikka kanssa HD7 on siirto, joka tekee HD7 enemmän samanlainen iPhone kuin muut HTC puhelimet. Vaikka HD2 doesnt 't on runsaasti sisäistä muistia, microSD-korttipaikka mahtuu muistikortteja jopa 32 Gt, jolloin käyttäjä paljon joustavuutta, kuinka paljon muistia hän todella haluaa hänen puhelimeen. Kyky vaihtaa tai päivittää muistikortit on myös hyvä olla niin voit aliarvioida, kuinka paljon muistia olisi erityisesti media raskas puhelimet, kuten HD2 ja HD7.Jotta HD7 hieman helpompi erottaa HD2, HTC lisäsi kickstand. Vaikka se näyttää melko hyvältä, se on myös toiminnallinen, ja voit sijoittaa HD7 pöydälle katsella elokuvaa tai videota. Seisontatuki on valmistettu metallista, joten se on melko tukeva, ja sinun ei tarvitse huolehtia vahingossa murtamalla pois.

Yhteenveto:

1. HD7 kulkee Microsoft 'uusi Windows Phone 7 kun HD2 on vanhentuneen Windows Mobile 6. 5.
2. HD7 pystyy ammunta 720p kun HD2 isn 't.
3. HD7 on enemmän muistia kuin HD2 mutta doesnt 't on korttipaikka.