Ero Nokia N8 ja Blackberry Storm 2Nokia N8 vs Blackberry Storm 2

Nokia N8 ja Blackberry Storm 2 ovat kaksi puhelimet, jotka tähtäävät yritysten tarpeista ihmisiä. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden käyttöjärjestelmän N8 toimii Symbian-käyttöjärjestelmä, kun Storm käyttää Blackberry 's oma käyttöjärjestelmä. Blackberry on varsin tunnettu niiden yritysten sähköposti- infrastruktuuria ja monet yritykset tilata palvelunsa niiden viestintää. Toisaalta, Symbian tarjoaa hieman kaikille. ja sen kuuluisan tehokkuus, sen ei 't tarvitse erittäin nopea laitteisto, jotta laatu käyttökokemuksen.

Näyttö N8 on paljon parempi verrattuna Storm 2. On isompi neljäsosa tuumaa ja käyttää gorilla lasi maksimaalisen vastustuskykyä pudottamalla ja naarmut sijoitettu taskuun avaimet. Näyttö itsessään on AMOLED näyttö, joka on parempi kontrasti ja on erinomainen väri lisääntymiselle. Storm 2 käyttää LCD-näyttö kuten useimmat puhelimia markkinoilla tänään.

Molemmat puhelimet voivat käyttää microSD-kortteja varten laajentamiseen mutta N8 on yläreuna saamalla 16 gigatavun sisäinen muisti, kun Storm 2 on vain 2 Gt muistia. Laajennus on suhteellinen oltava kanssa Storm 2, mutta N8 voi tyydyttää varastoinnin useimpien käyttäjien tarpeita.N8 on luultavasti paras kamera keskuudessa älypuhelimia. Sen 12 megapikselin kenno yhdistettynä Carl Zeiss-optiikalla ja automaattitarkennuksella, voi tuottaa valokuvia, jotka olet 've tullut odottaa digitaalikamerat. Kamera Storm 2 ei ole vain huonompi N8' s, mutta surkea 3. 2 megapikseliä, se on jopa huonompi useimmat älypuhelimet saatavilla tänään. N8 on myös pystyvät tallentamaan videota HD laatua, kun Storm 2 ei ole. Puute toissijainen kamera lisää uusia rikoksen ja eliminoi ominaisuuksia, kuten videopuhelut.

Lopuksi pieni ominaisuus lisäksi N8 on FM-radio; Hyvä kun haluat kuunnella live radio ja luotettavia tietoja on käytettävissä. Storm 2 ei ole tätä ominaisuutta.

Yhteenveto:

N8 käyttää Symbian OS kun Storm 2 käyttää Blackberry OS

N8 on paljon parempi näyttö kuin Storm 2

N8 on enemmän sisäistä muistia kuin Storm 2

N8 on paljon parempi kamera kuin Storm 2

N8 pystyy HD-videotallennus, kun Storm 2 ei ole