Ero Maestro ja RoadMateMaestro vs RoadMateen

Kun puhutaan auton GPS-laitteita, yksi suosituimmista luotettu nimet on Magellan Navigation, Inc. Kaksi sen tunnettujen maailmanlaajuinen paikannusjärjestelmä laitteet ovat Magellan Maestro ja Magellan. Kuitenkin monet pyytävät siitä, mikä tuote on parempi. Kuitenkin valinta tehtäneen vasta tutkittuaan useita ominaisuuksia kunkin.

Vaikka monet ominaisuudet muuttuvat mallista toiseen, kaksi on edelleen joitakin sen ensisijainen toimintoja. Vuonna alkeellisinta mielessä, Maestro sanotaan olevan sopivia off-road asetuksiin RoadMate on navigointiin teillä.

Magellan Maestro on kuin monikäyttöinen GPS-laite on rakennettu lähes kaikentyyppisissä maastoissa navigations. RoadMate on erilainen, koska se on ensisijaisesti rakennettu teitä, ehkä syy, miksi se on nimetty sellaisiksi. Tässä suhteessa Maestro voi tuottaa 3D-karttoja ja tarjota jalankulkijoiden tilat vastakohtana muille. Vuonna jalankulkija tilassa, Maestro voi auttaa navigoinnin useimmissa kävely-tyyppinen reittiä (mäet, vuoret, ja muita polkuja). Tämä laite tarjoaa myös lisätietoja grafiikka-viisasta. Emme kuitenkaan voi jättää pois turn-by-turn-järjestelmän integroitu RoadMate GPS. Vain yhdellä silmäyksellä, kuljettajat voivat hyötyä RoadMate ilman täyttä tietoa ajoreitit.

Mitä näytön, kaksi GPS on varustettu LCD-näytöt, jotka tarjoavat teräviä ja kirkkaita kuvia. Arkipäivinä RoadMate GPS yleensä voittaja kilpailussa näytön koon. RoadMate 5045, esimerkiksi, on 5 tuuman näyttö toimenpiteen kun Maestro 4350 on vain 4. 3. Tämä on luultavasti siksi, navigointiin poikki maastossa maastoissa tyypillisesti ei vaadi liian suuri näyttö, joka on raskasta, kun tuonut mukanaan kävely polkuja. Suurempi näytöt RoadMate tehdä sen näkyvyyttä kuljettajien nähdä reittejä vaikka vain vilauksen. Useimmat RoadMates on asennettu ajoneuvoihin kuitenkin.Tarkoitettu käytettäväksi maastossa, Maestro GPS-yksikkö odotetaan toimivan paremmin kuin muut suhteen akun kestoa. Sen sijaan paristot RoadMate GPS viimeksi lyhyemmän aikaa, koska itse laite on normaalisti kytketty auton 's virtalähde muutenkin. Edellä esimerkissä RoadMate 5045 vain käyttää tehoa niukka 2 tuntia yhdellä latauksella taas Maestro 4350 voi saavuttaa 3 tuntia tai jopa hieman enemmän.

Mielenkiintoista kyllä, Maestro tarjoaa myös enemmän ominaisuuksia, kuten FM-radio ja MP3-soitin integraatio ollessaan poissa useimmissa RoadMateen yksiköissä.

Yhteenveto:

1. Maestro on tarkoitettu pois tieltä, kun RoadMate on tien navigointi.
2. RoadMate on varustettu turn-by-turn järjestelmä navigointi.
3. Maestro on pienempi ruudun halkaisija kuin RoadMateen.
4. Maestro on enemmän akun kuin RoadMateen.