Ero Nintendo DS ja Leapster ExplorerNintendo DS vs Leapster Explorer

Nintendo on aina ollut tunnettu tuottaa pelejä, jotka sopivat nuorille pelaajille merkkejä kuten Mario, joilla on hyvin vähän tai ei lainkaan kypsä sisältöä. Että 'takia monet vanhemmat valitsevat DS yli muiden kannettavien konsolien. Toinen pelikonsoli on Leapster Explorer. Tärkein ero niiden välillä on niiden kohderyhmä. Vaikka Nintendo DS sopii nuorille lapsille, kaikenikäisille pelata konsolin . Leapster Explorer toisaalta, on tarkoitettu lapsille, jotka ovat missä tahansa välillä 6-9 vuotta vanhoja, lapset paljon vanhempi luultavasti löytää laitteen tylsä.

Pääpaino Nintendo DS on aina ollut viihdyttävä laitteen käyttäjä. Sen sijaan Leapster Explorer pyrkii myös kouluttaa samalla viihdyttävä. Ne tekevät sen käyttämällä erittäin suosittu sarjakuvahahmoja kuten Dora Explorer ja Penguins of Madagascar. Vaikka pelit eivät ole niin hauskaa, lapset ovat taipuvaisia ​​pelata ja oppia, koska nämä merkit.

Luultavasti suurin haittapuoli Leapster Explorer on melko vähäinen määrä pelejä. On vain noin 40 peliä varten Leapster Explorer verrattuna noin tuhat pelejä Nintendo DS; ei sisällä Gameboy pelejä, jotka ovat yhteensopivia joidenkin versio DS.Kannalta laitteisto, kaksi on paljon eroja, mutta on myös yhtäläisyyksiä. Molemmat laitteet käyttävät kosketusnäyttöjä mutta DS on toinen näyttö, joka ei ole kosketusherkkä. Leapster Explorer käyttää myös pelikasetteja kuten jotkut vanhemmat versiot DS.

Internet-yhteydet on aivan välttämätöntä molemmissa laitteissa kuin se on, miten ne saavat päivitykset ja korjaukset. Mutta Leapster Explorer, mainoksia, jotka on suunnattu lapsille kopioidaan myös. Jotkut vanhemmat eivät arvostaa jatkuvasti ristitulessa uusia asioita ostaa joka kerta lapsen leikkii sen. Nintendo DS ei näy mainoksia itse, vaikka jotkut pelit voivat sisältää niitä.

Yhteenveto:

Leapster Explorer on tarkoitettu paljon nuoremmille lapsille kuin Nintendo DS

Leapster Explorer tavoitteena on kouluttaa ja viihdyttää samalla Nintendo DS keskittyy viihde

Leapster on melko rajallinen pelin valinta verrattuna Nintendo DS

Leapster on yhdellä näytöllä, kun Nintendo DS on kaksi