Ero Samsung Focus ja HTC Thunderbolt 4GSamsung Focus vs. HTC Thunderbolt 4G

Samsung Focus ja HTC Thunderbolt 4G on älypuhelimia, jotka ominaisuus uusimman käyttöjärjestelmiä. Tärkein ero niiden välillä on verkko, että ne ovat. Focus on GSM-puhelin, joka toimii suuremman osan maailman. Focus käyttää SIM (Subscriber Identity Module) -kortin, jotka kytkevät sen Telecom ja voidaan vaihtaa, jos niin haluavat Toisaalta, Thunderbolt 4G on CDMA puhelin. Se toimii vain osassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, ja muutamassa muussa maassa. CDMA ei käytä SIM-korttia, ja se ei ole helppo muuttaa tai muutos tarjoajat kanssa samaan puhelimeen.

Toinen merkittävä ero Focus ja Thunderbolt 4G on käyttöjärjestelmä, että he käyttävät. Thunderbolt 4G käyttää jo kokeiltu Android-alustan Googlelta. Se on ollut jo pitkään ja on kaikki edellytys ominaisuuksia. Sen sijaan Focus menee Microsoftin 's aloitteleva OS. Windows Phone 7 ei perustu Windows Mobile 6. 5 ja on täysin uusi käyttöjärjestelmä. Se ei ole niin paljon sovelluksia kuin Android, mutta sen luettelon sovelluksista odotetaan kasvuaan erityisesti tuella Microsoft ja yleisyydestä niiden välityksellä.

Alueella, jossa Thunderbolt 4G on selkeä etulyöntiasema Focus on kamerassa. Ensisijainen kamera Thunderbolt on resoluutio on 8 megapikseliä, huomattavasti suurempi kuin 5 megapikselin kamera Focus. Se on myös varustettu kaksois-LED vilkkuu, jotka tarjoavat enemmän valoa hämäräkuvaukseen verrattuna yhden LED-salama Focus. Focus puuttuu myös toissijainen kamera videopuheluita. 1. 3 megapikselin toissijainen kamera Thunderbolt 4G ehkä ole paljon, mutta se palvelee tarkoitusta hyvin.Lopuksi Thunderbolt 4G 's näyttö on hieman suurempi kuin Focus mukaan vain kolmannes tuumaa. Se ei ehkä ole paljon, mutta se ei tee katsomalla asioita, kuten elokuvia ja web-sivuja paremmin Thunderbolt 4G kuin Focus .

Yhteenveto:

1. Focus on GSM-puhelimeen, kun Thunderbolt 4G on CDMA puhelin.
2. Thunderbolt 4G on Android puhelin, kun Focus käyttää Windows Phone 7.
3. Thunderbolt 4G on parempi kameroita kuin Focus.