Ero Nokia N8 ja Samsung CaptivateNokia N8 vs. Samsung Captivate

Kosketusnäyttö älypuhelimet ovat muotia nykyään ja jokainen puhelimen valmistaja kamppailee tuottamaan täydellinen touch-keskeinen laite, joka voi tuottaa sekä suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä. Nokia N8 ja Samsung Captivate ovat vain kaksi näistä high-end touch laitteille. Suurin ero niiden välillä on saatavilla. N8 on tarjottu monet televiestinnän kun Captivate on puhelin yksinoikeudella AT \u0026 amp; T. Se on heidän versio Galaxy S ja tarjoavat muuta Telecom. Sen lisäksi saatavuus, erot kaksi ovat melko paljon kuin erot N8 ja Galaxy S.

Käyttöjärjestelmä N8 on Symbian ^ 3 samalla kuin Captivate on Android. Android on täysin uusi käyttöjärjestelmä, mutta se on kerännyt paljon tukea ja sen kehitys on erittäin nopeaa. Vaikka Symbian on jo tuttu nimi älypuhelin OS, Symbian ^ 3 on myös aivan uusi ja voi vain löytyy kourallinen puhelimia. Heidän prosessorit eroavat myös merkittävästi, kun Captivate on tehokkaampi 1Ghz ARM-prosessori, kun N8 voimanlähteenä on suhteellisesti heikompi 680MHz ARM-prosessori. Symbian on tunnettu sen tehokkuutta ja tarjoaa edelleen reagoiva käyttöliittymä, vaikka niillä olisi heikompi prosessori.

Näyttö on Captivate on yksinkertaisesti suurempi ja parempi kuin N8. Se mittaa 4 tuumaa ja resoluutio on 480800 verrattuna N8 's 3. 5 tuumaa ja 360640 resoluutio. Molemmissa näytöissä ei ole kaikkia huippuluokan mullin kuten AMOLED ja gorilla lasia.Kun se tulee kameraa, Captivate doesnt 't olla kynttilän N8. Captivate on 5 megapikselin kamera, kun N8 kamerassa on 12 megapikseliä. N8 kestää paremmin kuvia kuin Captivate ja voi jopa kilpailija laukausta digitaalisesta kamera. Molemmat kamerat pystyvät tallentamaan HD videota 720p vaikka. Lopuksi Captivate puuttuu eteen päin kamera, joka on tarkoitettu videopuheluita. N8 on VGA-kamera sijaitsee hieman yli näytön tähän tarkoitukseen.

Yhteenveto:

N8 on saatavilla kaikissa suurimmissa telealan kun Captivate on yksinoikeus AT \u0026 amp; T

N8 toimii Symbian ^ 3, kun Captivate toimii Android

N8 on hitaampi prosessori kuin Captivate

Captivate on isompi ja parempi näyttö kuin N8

N8 kamera on parempi kuin Captivate kamera