Ero Sony neliytiminen Next Gen PSP (PSP2 / NGP) ja Nintendo 3DSSony Quad Core Next Gen PSP (PSP2 / NGP) vs Nintendo 3DS

Aivan kuten heidän isompi kollegansa, on myös kilpailu keksiä paras kannettavien pelaamista. Tässä suhteessa on kaksi suurta pelaajaa: Sony, sen PSP ja Nintendo DS. Uusimmat versiot näistä järjestelmistä ovat PSP2, joka tunnetaan myös nimellä NGP, ja 3DS. Tärkein ero näiden kahden välillä on laitteisto, koska PSP2 on varustettu quad core A9-prosessori, ensimmäinen kannettaviin pelilaitteisiin. Toisaalta, Nintendo on aina ollut takana, kun se tulee käsittelyn valmiuksia ja 3DS ei ole poikkeus.

Mikä Nintendo on tunnettu on niiden jatkuva innovointi pelaamista alustoille. He 've muutti pelin Wii, ja ne aikovat tehdä sen jälleen 3DS. Tärkein tarjonta 3DS on 3D ylhäältä näytön. Tämä tarjoaa 3D-näkymä peli ympäristö, joka on melko paljon kuin mitä saada elokuvissa, mutta ilman 3D-laseja. Nintendo edelleen on kahden näytön perustaa vanhemman DS järjestelmissä, mutta on hieman lisääntynyt koko 3D-näytön. vertailun vuoksi PSP2 on yksi näyttö, mutta se on kasvanut merkittävästi kooksi 5 tuuman kosketusnäyttö. Vaikka kosketusnäyttö ominaisuus saattaa olla rajoitetussa käytössä PSP2 peleissä, siinä on suuria etuja valikoiden selaaminen.

Kun se tulee valvoa laitteeseen, PSP2 on ajettu enemmän alaa kuin 3DS. 3DS vain lisäsi analogista sauvaa vaihtoehtona D-pad. Vertailun vuoksi PSP2 on kaksi analogista sauvaa. He 've myös lisätty touch valmiudet niiden näyttö. Lopuksi PSP2 on kosketusherkkä paneelien takana laitteen. Nämä levyt voidaan käyttää laukaisee tai kytkimiä innovatiivisempaa ja realistinen pelattavuus.Lopuksi, Sony lisäsi kaksi kameraa kanssa PSP2: selkä menosuuntaan kamera ottaa kuvia ja eteen päin kamera oletettavasti videopuheluita varten. Vanhempi DS järjestelmät jo kameroita, ja Nintendo päättivät täydentää 3D-näyttö, jonka 3D-kamera laitteen ulkopuolella. Kaksi kamerat sijaitsevat laitteen takaosassa voi ottaa kuvia hieman eri näkökulmista. Kaksi valokuvaa sitten interpoloidaan yhdeksi, 3D-kuva.

Yhteenveto:

1. PSP2 on tehokkaampi prosessori kuin 3DS.
2. PSP2 voi 't näyttö 3D kun 3DS voi.
3. PSP2 on yksi suuri näyttö taas 3DS on kaksi pieniä näyttöjä.
4. PSP2 on enemmän valvontaa kuin 3DS.