Ero Roku ja SlingboxRoku vs Slingbox

Kun kaikki videot streaming Netflix, ei ole helppoa saada ihmiset ostamaan videon-suoratoistolaite. Roku on käsitellyt tätä varsin tehokkaasti ja Roku 3 tarjoaa paljon enemmän sisältöä lähteistä salamannopean navigointi ja Apple-TV toimivaltaisten näytöllä liitäntä. Prosessori on päivitetty ja kytkentäajankohtaan on tullut uskomattoman nopeammin. Uudistetut käyttöliittymä ja cross platform hakua on parannettu joten voit löytää suosikki show sekunnissa. Se tarjoaa yli 750 kanavaa myös suosituin maailmanlaajuisesti. Uusi kauko tuomat Roku koostuu rakennettu kuulokeliitäntä. Jos 'uudelleen elää huoneeseen mate tai on tapana katsella myöhäisillan elokuvia, tämä on juuri sitä mitä haluat. Vaikka Netflix on aina olemassa stream elokuvia voit, Roku tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia voit saada yhden .

Roku 3 on erittäin nopea prosessori tuloksena luodaan nopeampi streaming vaste kuin mikään muu suoratoistolaitteissa. Ainoa con että voidaan harkita Roku on, että se ei virallisesti tue YouTube-videoita. Ja on olemassa muutamia palveluja, joiden käyttöliittymä on enemmän päivitys muista nauhat. Jos 'uudelleen käytettäessä Apple ekosysteemin, Apple TV on täydellinen sinulle. Mutta Roku 3 voi olla hyvä valinta, kun pääpaino on suoratoistaa henkilökohtaisen digitaalisen median.

Slingbox oli hämmästyttävä tuote, joka oli olemassa takaisin päivinä, jolloin TV streaming sovelluksia eivät olleet kaikille 'taskuun. Tämä laite auttaa stream signaalin kodin TV: n tietokoneeseen tai muusta laitteesta kytketty. Slingbox toi Pro-HD malli 2008 ja viimeisin Slingbox 500 ilmestyi viime kaatumisten 2012.

Uusin malli Slingbox on hankkinut melkoisesti suosiota ja paras osa Slingbox 500 on, että se voi lähettää videota television tai DVR mihinkään laitteeseen täydellä HD päätöslauselmia. Laatikko sisältää IR blasters lievittämään ärsyttävää sotkua käsittelemään pitkiä kaapeleita. Kuukausimaksu ei tarvita. Slingbox 500 on Wi-Fi ja HDMI- ja voi myös lähettää valokuvia ja videoita älypuhelimet ja tabletit. Con on Slingbox 500 on hinta tekijä ja se 'on hyvin kallista. Sovellukset älypuhelinten ja tablettien maksaa ylimääräistä. Streaming laatu on sama kuin kaistanleveys kodin. Getting Slingbox ei välttämättä tarkoita, että streaming laatu television streaming.

Tärkeimmät erot Roku ja Slingbox:Roku on video streaming laite. Slingbox on adapteri streaming television.


Roku mukana parannettu kaukosäätimellä taas slingbox käyttää standardia kaukosäädin.


Roku mahdollistaa internet video ja radio toisto yhdessä internet-pelaamista, joka ei ole käytettävissä Slingbox.


Roku on saatavilla hyvin kohtuulliseen hintaan verrattuna Slingbox, joka maksaa lähes 3 kertaa enemmän kuin Roku.