Ero Samsung ST500 ja ST550 Samsung ST500 vs ST550

ST500 ja ST550 ovat piste-ja ampua kamerat Samsung on julkaissut Euroopan markkinoille. Lähellä samanlaisia ​​nimiä kahden samanaikaisen vapauttamisen on jo antaa sinulle vihjeen siitä, että nämä kaksi puhelimet eivät ole kovin erilaisia ​​toisistaan. Tärkein ero näiden kahden välillä on hinta, koska ST500 on noin $ 50 halvempi kuin ST550.

Ero hinta on aina liitettävä ero laitteiston, ja toistaiseksi on ollut monia virheellisiä huhuja mitä ST500 ja mitä ei ole. Virallinen tiedot Samsungin paljastaa, että ainoa ero ST500 ja ST550 on näyttö. Entinen on pienempi 3-tuumainen näyttö, kun taas jälkimmäinen on 3. 5-tuumainen näyttö. Näyttö on ST550 on myös paljon parempi, koska se voi näyttää kuvan paljon enemmän värit kuin mitä ST500 voi hallita. On myös hyvin pieni painoero kanssa ST550 paino on noin 16 grammaa kevyempi kuin ST550. Vaikka tällaisen pienen pieni painoero, on epätodennäköistä, että te edes huomaa.

Sen lisäksi hintaero, näytön koko, ja paino, kaksi ovat melko samanlaiset; urheilu 12 megapikselin anturit, 4. 6 optinen zoom, ja hyödyntämällä microSD / SDHC-muistikortit ulkoisia varastointiin. Molemmat kykenevät myös ammunta HD-laatuista videokuvaa, joka voi helposti streamausta suuri tv tai tietokoneeseen HDMI-portista. Kaksi näytöt, vaikka erilaisia ​​kooltaan, ovat kosketusnäyttö pystyy ja toimivat samalla tavalla kontrollina.Mutta suurin osa näistä kaksi kameraa on toinen näyttö sijaitsee edessä. Näytön toimenpiteet 1. 5 tuumaa sekä kamerat ja ovat samat kaikilla. Muut voivat nähdä, miten ne näyttävät kuvassa kun olet ampumalla heitä. Tai voit käyttää sitä, kun teet omakuvia jotta voit tarkasti ja helposti kehystää itse ammuttu. Tuulilasi on myös koskettaa pystyy, ja voit vain koskettaa alueella, jossa kohteena on keskittyä siellä. Voit myös pitää näytön muutaman sekunnin ottaa kuvan sijasta painamalla laukaisimen. Tietenkin voit käyttää myös kehittyneempiä vaihtoehtoja kuin hymy suljin.

Yhteenveto:

ST550 on arvokkaampi kuin ST500.
ST550 on suurempi takalasi kuin ST500.