Ero DPI ja LPIDPI vs LPI

Pistettä tuumalla (tunnetaan myös nimellä DPI) on kirjaimellisesti enimmäisarvon määrä pisteitä tahansa tulostimella on pääsy tuumalla. Pisteet viittaavat yksikkö, jossa kaikki tulostimet ja tietokoneet mitataan, nimittäin, binäärikoodi. Sellaisenaan kukin piste on joko pois päältä tai päälle. Nämä pisteet muodostavat ruutukaava joka voi tulostaa vain mustavalkoisena. Ei ole värejä tai värisävyistä (kuten harmaa). Saavuttaakseen ulkonäkö harmaata painetulle arkille, tulostin käyttää optista viittaus pisteillä erikokoisia C sijoittamalla pisteitä vierekkäin, ja tulostus korkean resoluution, antaa vaikutelman harmaa.

Riviä tuumalle (tunnetaan myös LPI) on mittaus määrän pyöristetty pisteitä, jotka ovat tuumaa. LPI tunnetaan myös näytön, ja on antanut nimensä, koska jokainen pyöristetty piste on keskipiste, että 's luotu eri kokoisia. Tämä vaihtelu riippuu varjossa harmaa käytetty, ja määrittää keskus toteaa yksikköä riviä tuumalle.

Pisteinä muodostavat komponentit verkkoon, kaikki pyöristetyt pisteet muodostetaan selvä kuvio neliö pisteitä. Ulkonäkö pyöreys riippuu päätöslauselman yhden 's tietokone ja / tai tulostin. LPI liittyy suoraan DPI, ja DPI liittyy suoraan päätöslauselman. Resoluutiosta riippuen, saa hankkia kuva, joka näyttää' rakeisemmalta 'kuin toiset C eli pixilated. esimerkiksi saadakseen piste, joka todella näkyy pyöreä pikemmin kuin neliön tai pixilated, täytyy ovat DPI vähintään 600. lehdellä on yleensä tulostettu käyttäen LPI on 150; kuin se koskee DPI, mikä tarkoittaa sitä, että resoluutio on 2400 dpi tai enemmän.

LPI ei ainoastaan ​​liittynyt pisteitä. Se mitataan yleensä kulmissa. Väri musta sijoitetaan yleensä 45 asteen kulmassa C toinen optinen viittaus siten, että katsoja ei näe grid, vaan näkee väri musta.Yhteenveto:

1. DPI mittaa maksimimäärä pisteitä tulostin tulostaa tuumalla; LPI on suora mittaus määrä pyöristetty pisteitä tuumaa.