Ero NTSC ja ATSCNTSC vs ATSC

NTSC (National Television System Committee) on joukko kehittämät standardit elin samanniminen yleisradiotoiminnan analogisia tv-signaaleja, jotka hyväksyttiin suuri puolilla maailmaa. Vertailun vuoksi ATSC (Advanced Television System Committee) on uudempi ja paremmin standardeja, jotka ohjaavat digitaalinen siirto tv-signaalit. Muutos on hyvin samankaltainen kuin hyppy VHS CD Kotiteatterijärjestelmissä.

On olemassa monia etuja, joita tarjotaan mukaan ATSC yli NTSC. Yleisin on kyky kuljettaa HDTV-signaalin. Vaikka sinulla on HDTV, jos saavat edelleen televisiosignaalin kautta NTSC, sinun olisi vielä SDTV resoluutio ja laatu kuin NTSC puuttuu kyky kuljettaa HDTV. Koska HDTV vaatii paljon enemmän kaistanleveyttä kuin SD, voimme sanoa, että ATSC on parempi, koska se mahtuu enemmän tietoja, vaikka se edelleen miehittää saman 6MHz varatun kaistanleveyden NTSC. Jotta paremman vertailun, ATSC voi kuljettaa jopa kuusi SD-laatu-videokuvaa taas NTSC voi vain olla yksi. ATSC noudattaa myös laajakuvamuoto suositumpi elokuva taloa vuodesta, kun taas NTSC seuraa boxy 4: 3-suhde, joka johtui käyttämällä CRT-tekniikka.

Toinen keskeinen etu ATSC on kyky kuljettaa 5. 1 surround-ääni. NTSC on vain kykenee hoitamaan 2 kanavaa äänen johtaa stereo äänenlaadun. Jossa ATSC, niin kauan kuin sinulla on oikeat välineet ja kaiuttimien purkaa ja toisto 5. 1 surround-ääni, voit olla paljon parempi katselukokemuksen, erityisesti elokuvia.Kuten TV alkaa hitaasti siirtyä digitaaliaikaan, NTSC on myös vähitellen korvataan ATSC osissa maailmaa. Vaikka useimmat alueet yhä käyttää NTSC, toiset ovat alkaneet laittanut ATSC lähettimet ja vanhemmat NTSC tornit ovat pois päältä ja käytöstä. Jos edut ATSC eivät riitä keinutella käyttäjä saada uudempi digitaalinen TV, väistämätön katoaminen kaikkien NTSC-signaaleja pitäisi olla motivaatio.

Yhteenveto:

1. NTSC on normisto analoginen tv lähetyksen aikana ATSC on joukko standardeja digitaalisten TV-lähetykset
2. ATSC mahdollistaa HDTV laatu, kun taas NTSC ei
3. ATSC käyttää laajakuvamuodon taas NTSC seuraa 4: 3-suhde
4. ATSC vaatii paljon vähemmän kaistanleveyttä kuin NTSC
5. ATSC pystyy lähettämään 5. 1 surround-ääni, kun taas NTSC ei