Ero Apple iPhone 4 ja SnapdragonApple iPhone 4 vs Snapdragon

Vaikka iPhone on edelleen myydyin älypuhelin sen uusimman version, iPhone 4, on olemassa paljon uusia tuotteita, jotka tarjoavat parempia ominaisuuksia. Useimmat näistä uudet älypuhelimet kiertämiseen ottaa jotain kutsutaan Snapdragon. Snapdragon on todella linja prosessorit, eikä täydellinen puhelin kuin iPhone, joka on tärkein yksittäinen komponentti tahansa tietokoneella tai älypuhelimella. Syy siihen, miksi Snapdragon on erittäin suosittu, koska se on erinomainen ominaisuuksia, jotka voivat kilpailla ja jopa ylittää ominaisuuksia A4-prosessori löytyy iPhone 4.

Suurin ero näiden kahden välillä on nopeus. Snapdragon toimii paljon korkeammalla taajuudella 1 GHz uudempien prosessorit toimivat jopa 1 2,1. 3, ja jopa 1. 5 GHz. Vaikka A4-prosessori iPhone voi myös tavoittaa kellotaajuudet 1 GHz, mistä osoituksena iPad, se on huhuttu, että A4 iPhone 4 on underclocked vähentämiseksi akun kulutusta ja parantaa akun käyttöikää. Apple on myös luonut pikakuvakkeet välttämiseksi lyömällä suorituskykyongelmia, kuten rajallinen moniajoa kyky. Viimeaikainen kehitys Snapdragon kuuluu kaksiytiminen versio kunkin ytimen käydessä vinkuva 1. 5 GHz. Tämä prosessori on huomattavasti suurempi kuin underclocked yhden ytimen prosessori löytyy iPhone. Vaikka vielä on epävarmaa, kuinka tämä paljon valtaa merkitsisi kannalta virrankulutus ja akun käyttöikää.

Koska A4 omistaa ne Apple ja sitä käytetään vain niiden tuotteiden, paljon Applen kilpailijoiden kuten HTC, Sony Ericsson, Google, ja LG ovat käyttäneet SnapdDragon joissakin niiden uudempia malleja. Koska suuri joukko valmistajia, jotka käyttävät Snapdragon, se on myös kehotettu ajaa eri käyttöjärjestelmiä; Windows Mobile ja Google Android nimetä kaksi. A4 on mukautettu asennettu iOS, jota käytetään sekä iPhone ja iPad.

Yhteenveto:

1. iPhone 4 -prosessori kellotetaan paljon pienempi kuin useimmat leijonankidat

2. iPhone 4 on puhelin, kun Snapdragon on prosessori3. IPhone 4 käyttää yhden prosessorin arkkitehtuuri ja uusia leijonankidat käyttävät kahden suorittimen arkkitehtuuriin

4. Snapdragon käytetään yleisesti paljon iPhone 'kilpailijoita

5. Snapdragon käyttävät puhelimet, jotka toimivat WM ja Android kun taas iPhone 4 käy vain iOS

6.