Ero Sony Ericsson Xperia Arc ja Xperia PlaySony Ericsson Xperia Arc vs Xperia Play

Sony Ericsson on käsivarsi Sony joka suunnittelee ja valmistaa puhelimia. Koska Sony tuottaa myös pelikonsolit kuten Playstation ja Playstation Portable, se oli vain ajan kysymys ennen kuin ne luovat laite, joka yhdistää pelaamista ja matkaviestinnän yhdessä. Tärkein tulos, joka on Xperia Play, joka paljastettiin yhdessä Xperia Arc. On selvää, että tärkein ero Xperia Arc ja Xperia Play on jälkimmäinen 's painotetaan pelaamista.

Ilmeisin vihje tähän on sisällyttäminen oma peliohjain, joka on määritetty melko paljon kuin mitä saat PSP Go. Tämä on ainutlaatuinen Xperia Play jo nyt kuin kaikki muut liukusäädintä puhelimet ovat näppäimistöjä. Koska sisällyttäminen peliohjain, Xperia Play on suunnilleen kaksi kertaa niin paksu kuin Xperia Arc, ja raskaampi lähes puoleen. Näyttö Xperia Play ei myöskään ole niin suuri kuin Xperia Arc, mutta vain viidennes tuumaa. Sen näyttö on edelleen suurempi kuin useimmat älypuhelimet markkinoilla tänään.

Nimenomaan Xperia Play, Sony on optimoitu useita alkuperäisen Playstation 's pelejä. Vähintään 50 pelejä valita, ja toivottavasti enemmän ajan mittaan, tämä antaa vanhukset hieman nostalgiaa ja nuorempien pelaajille mahdollisuuden pelata vanhoja suosikkeja.On myös joitakin eroja Xperia Play ja Xperia Arc, kun se tulee heidän kamerat. Ensinnäkin, Xperia Play kamerassa on pienempi anturi resoluutio verrattuna Xperia Arc. Koska kaksi kameraa todennäköisesti samat komponentit, voimme odottaa Xperia Arc tuottaa parempia kuvia kuin Xperia Play. Mikä Xperia Play on yli Xperia Arc on edessä päin kamera, jota voidaan käyttää videopuheluita varten. Valitettavasti ominaisuus on rajoitettu WiFi-yhteydet vain eikä 3G.

Yhteenveto:

1. Xperia Play korostuu pelaamista kun Xperia Arc ei
2. Xperia Play on omistettu peliohjaimet kun Xperia Arc doesnt 't
3. Xperia Play on paljon suurempi ja painavampi kuin Xperia Arc
4. Xperia Play on hieman pienempi näyttö kuin Xperia Arc
5. Xperia Play pystyy ajaa vanhaa Playstation pelejä, jotka Xperia Arc voi
6. Xperia Play on pienempi resoluutio kamera kuin Xperia Arc