Ero ASL ja BDLASL vs BDL

Jos olet metsästäjä, olet ehkä kuullut Ramington ADL ja BDL aseita. Nämä kaksi aseet '' Ramington ADL ja BDL '' ovat tunnetuimpia metsästystä koskaan käyttöön. On ilo laukaus, joka tekee ADL ja BDL paras metsästys aseet käytettävissä. Vaikka ADL ja BDL versiot olivat saatavilla alusta alkaen, ADL versio pudotettiin muutaman vuoden kuluttua se on valmistettu.
Kun ADL pudotettiin, yhtiö tuli ulos BDL malli, joka oli lievä muutos sen aiemman version. BDL oli hieman kauniimpi kuin ADL. BDL voidaan kutsua muokattu versio ADL. Verrattaessa kahta, ADL on halpa viimeistely taas BDL on kiiltävä pinta.
Vaikka ADL ei ollut lehden, BDL mukana avotähtäimiä ja lattialaatan lehden. Lattialaatan lehteä mahdollistaa poistamisen ammuksia aseesta 's pohja kun se ei ollut mahdollista ADL. Lehti ADL oli vain sokea pohja verrattuna BDL kivääriä. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että yksi on kierrättää jokaisen kasetin purkaa ADL kiväärin taas sitä ei tarvita kanssa BDL kivääri.
Toinen ero, joka voidaan nähdä, että BDL kivääri tulee musta pää korkki kyynärvarren taas BDL kivääri ei ole tällaisia ​​korkki. Toisin kuin ADL kivääri, jousi ja seuraaja on BDL kiväärin siirtää melko helposti sisälle varastossa.
Kun BDL kivääri mukana kirjava pähkinä sukka, ADL ei ole tällaisia ​​erittely.
Puhuttaessa talouden, BDL kivääri on kalliimpi kuin ADL. Lisäksi BDL on laadukas puuta.
Yhteenveto
1. BDL oli hieman kauniimpi kuin ADL. BDL voidaan kutsua muokattu versio ADL.
2. Vaikka ADL ei ollut lehden, BDL mukana avotähtäimiä ja lattialaatan lehden.
3. lehden ADL oli vain sokea pohja verrattuna BDL kiväärit.
4. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että yksi on kierrättää jokaisen kasetin purkaa ADL kiväärin taas sitä ei tarvita kanssa BDL kivääri.
5. Vaikka ADL ei ollut lehden, BDL mukana avotähtäimiä ja lattialaatan lehden.