Ero Holographic ja PUNAPISTETÄHTÄIN MW2 (Modern Warfare 2)Holografinen vs PUNAPISTETÄHTÄIN MW2 (Modern Warfare 2)

Call of Duty: Modern Warfare 2 on yksi bestseller ensimmäinen henkilö ampuja pelejä. Se tarjoaa laajan valikoiman aseita sekä lisävarusteita. Tarvikkeiden joukossa ovat holografinen ja PUNAPISTETÄHTÄIN. Molemmat lisävarusteet perustuvat reaalimaailman vastineet. Mutta koska peli, todellinen väliset erot todellisessa maailmassa ei sovelleta pelimaailmassa. Suurin ero holografinen ja PUNAPISTETÄHTÄIN MW2 on koko punainen piste keskellä. Red dot näky on hyvin pieni punainen piste keskellä johon monet käyttäjät, kuten koska se voi estää niin vähän mieltä kuin mahdollista. Toisaalta, holografinen näky on paljon isompi punainen pallo keskellä, mutta se on hieman läpinäkyvä, jotta osa näkymä kohde. Monet pelaajat eivät pidä lisätä kattavuus punaisen alueen holografinen nähtävyyksiä koska se voi joskus aiheuttaa koko tavoite voidaan peitettynä.

Toinen kokoero on suhteen koko kiinnitys. Holografinen nähtävyydet ovat myös suurempia kuin yksinkertaisempi PUNAPISTETÄHTÄIN ja voi estää suuremman alueen oman vision pyrittäessä. Tämä voi olla ongelmallista, kun läheltä ja viholliset voivat pop up juuri missään. Jos vihollinen näkyy oikealla alueella estänyt holografinen näky, et olennaiset toinen reagoida uhka saattaa helposti oikeinkirjoituksen eroa elämän ja kuoleman. Red dot näky on hyvin kompakti ja vie vähän tilaa mahdollistaa paremman kuvan taistelukentällä.

Lopuksi, ja luultavasti mitä useimmat ihmiset kuten siitä, että holografinen näky, on se tarjoaa erittäin vähäinen suurennus pyrittäessä. Red dot näky doesnt 't ovat vähäinenkin suurennus. Suurennus doesnt' t todella verrata kuin kiikarikiväärejä, mutta se riittää antamaan hieman helpompaa, tarkempi tavoite.Toistaiseksi ne ovat ainoat konkreettisia eroja holografinen ja PUNAPISTETÄHTÄIN. Lopulta se kuitenkin kuihtuu käyttäjän mieltymyksistä. Vain mennä, mitä olet tottunut käyttämään tai joka saa sinulle eniten tappaa.

Yhteenveto:

1. Holografinen näky on suurempi punainen tavoite kuin PUNAPISTETÄHTÄIN.
2. holografinen näky on suurempi yleinen kuin PUNAPISTETÄHTÄIN.