Ero iPad 2 WiFi ja Nook ColoriPad 2 WiFi vs Nook Color

Nook on tunnettu kirjan lukulaite Barnes ja Noble. Mutta Nook Color, B \u0026 amp; N päätti mennä eri reittiä ja polkumyynnillä e-ink-näyttö hyväksi täyden LCD-värinäyttö. Tämä asettaa Nook Color osaksi tabletti laite luokka ja kilpailee suoraan Applen 's iPad 2. Tärkein ero niiden välillä on niiden käyttötarkoituksesta. Vaikka iPad 2 on suunnattu niin multimedialaite, Nook Color on tarjottu kuin eBook lukija, joka tekee hieman.

Yksi merkittävä laitteisto ero Nook Color ja iPad 2 WiFi, se 's vastaava koska Nook Color puuttuu 3G, on koko. IPad 2 on huomattavasti suurempi ja tarjoaa suuremman 9,7 tuuman näyttö verrattuna 7 tuuman näyttö Nook.

Käyttöjärjestelmän kanssa, B \u0026 amp; N päätynyt Android, joka on jo tiukka kilpailija iOS. Yksi merkittävä etu käyttää Android on läsnäolo Flash, antaa käyttäjille mahdollisuuden selata monta flash parannettu sivustoja, jotka Applen tuotteita, kuten iPad 2 on vaikeuksia selailu. Vaikka Nook Color käyttää Android, se on itse asiassa rajoitettu suhteen, mitä sovelluksia voit käyttää. Tämä asettaa Nook Color epäedulliseen asemaan, vaikka Android on lähes yhtä suuri kuin IOS suhteen useita sovelluksia.

Vaikka Nook Color voi suorittaa kaikki Android-sovelluksia, avulla tonkia, se ei kuitenkaan pysty hyödyntää niitä kaikkia. Ensisijainen syy on sen puute laskentatehoa. Vaikka iPad 2 on varustettu dual-core prosessorit kellotaajuudella 1GHz, Nook Color on yhden ytimen 800MHz prosessori.Imaging sovellukset ovat myös käytännössä hyödyttömiä Nook Color, koska se ei ole kameraa. IPad 2 on takana ja edessä päin kameroita, joita voidaan käyttää kaapata kuvia, videopuhelut, ja jopa tallentaa HD-laatu videoleikkeitä.

Yhteenveto:

1. Nook Color keskittyy lukeminen, kun iPad 2 on multimedialaite
2. Nook Color on pienempi kuin iPad 2
3. Nook Color toimii Android kun iPad2 toimii iOS
4. iPad 2 on paljon enemmän sovelluksia kuin Nook Color
5. iPad 2 on paljon tehokkaampi kuin Nook Color