Ero Motorola Cliq2 ja Motorola MyTouch 4GrenceMotorola Cliq2 vs Motorola MyTouch 4G

Cliq 2 ja MyTouch 4G kaksi älypuhelimia Motorola, joka toimii Android. Ne ovat melko samanlaiset siitä, mitä he voivat tehdä, mutta on pieniä eroja kahden jotka tekevät joko puhelimitse sopivat mieluummin eri käyttäjille. Suurin ero näiden kahden välillä on näppäimistön kuin Cliq 2 on liukumekanismi joka paljastaa maisema QWERTY-näppäimistö. Vaikka sen ei 't hyödyntämään koko pinnan käytettävissä, se on silti huomattavasti parempi kuin kirjoittamalla ohjelmisto näppäimistö, joka on juuri mitä teet sen MyTouch 4G.

Huonona puolena QWERTY-näppäimistö on Cliq 2 on lisätty suurin ja paino. Cliq 2 on noin 25% raskaampaa ja 50% paksumpi kuin MyTouch 4G. Jos et pidä lisäämättä painoa ja olet melko mukavaksi näppäimistöllä, niin MyTouch 4G on luultavasti parempi valinta.

Kamerat Molempien puhelimet ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia, mutta pieniä eroja. Cliq 2 on kaksi LED vilkkuu MyTouch 4G on vain yksi LED-salama. Käyttämällä kahta LEDS antaa enemmän valoa, joka on paljon apua, kun on hyvin vähän valoa käytettävissä. Se ei 't tehdä paljon mutta kun alle riittävä valaistus. Toisaalta, myTouch 4G voi tallentaa 720p kun Cliq 2 voi johtaa ainoastaan ​​D1 resoluutio tai 720480 pikseliä. Puhelimessa, videot ottanut molemmat puhelimet todennäköisesti näyttävät samalta, mutta kun katsellaan isompi näyttö, ero olisi selvä.Vaikka T-Mobile on nopea merkitä näitä puhelimia kuin 4G, nämä ovat kaukana siitä. Nämä puhelimet pystyvät vain HSPA nopeudet ja HSPA on 3G-teknologia ja on hitaampi kuin WiMax ja LTE. Molemmat puhelimet ovat varsin erinomainen sellaisinaan, mutta mikään ei joka tekee niistä huomattavasti parempi kuin muut 3G-puhelimet.

Yhteenveto:

1. Cliq 2 on QWERTY-näppäimistö, kun taas MyTouch 4G doesnt 't
2. Cliq 2 on raskaampi ja bulkier kuin MyTouch 4G
3. Cliq 2 ei voi tallentaa 720p videota MyTouch 4G voi
4. Cliq 2 on kaksi LED vilkkuu MyTouch 4G on vain yksi