Ero Tabletin ja kannettavatTablet vs Notebook

Tabletit ja kannettavat ovat kaksi laitetta, jotka täyttävät useimmat ihmiset 's tietokoneeksesi samalla mobiili. Muistikirja on pohjimmiltaan vain toinen nimi on kannettava tietokone, joka on pohjimmiltaan tietokone, joka on puristettu hyvin pieni paketti. Tabletti on pienempi ja tyylikkäämpi Tällaista tietokonetta, koska se jää ilman fyysistä QWERTY-näppäimistö löytyy useimmissa kannettavissa, joka vie suuren määrän tilaa laitteessa. sen sijaan tärkein syöttölaite tablettien on kosketusnäyttö. tabletti on pakattu kynällä kumpi voi käyttää osoitinlaitetta tai kynän kirjoitettaessa tulo. Käyttöjärjestelmien joita käytetään tabletit on pakattu hyvin pystyy käsialantunnistuksella ohjelmaa jolla tulkita, mitä yksi on kirjallisesti ja muuntaa sen tekstiksi. Jos ei halua käyttää käsialalla tunnustamista, voi myös vetää ulos ruudulla näppäimistö, jota voidaan käyttää panos.

Tärkein etu tabletteja on niiden joustavuus. Toisin kuin kannettavat, että yksi tarvitsee avata ja sijoittaa tukevalle alustalle, jotta voidaan käyttää mukavasti, voidaan käyttää yhdellä kädellä pitää tabletin ja toinen manipuloida sitä. Tämä on yksi syy siihen, miksi tabletit ovat mieluummin ihmisiä, jotka ovat aina liikkeellä. Muistiinpanojen tekeminen on yksi käyttö, jossa tabletit excel huomattavasti muistikirjat.

Etujen vuoksi tablettien, niillä on myös haitta, nimittäin hinta. Tietyn erittely, tabletit maksaa huomattavasti enemmän kuin kannettavissa. Jos joku on tiukka budjetti, voi saada enemmän buck tavallisella kannettavan pikemminkin kuin tabletti.

Linjat välillä tabletit ja kannettavat ovat alkaneet hämärtää johtuen ulkonäön vaihtovelkakirjalainan kannettavat, jotka varustetaan kosketusnäyttöjä, jota voidaan pyörittää ja kääntää toimia tabletti. Nämä tarjoavat parhaan ja huonoimman puolet. Vaikka yksi voi olla joustavasti ottaa kannettavan ja tabletin yhdessä, laite on myös huomattavasti raskaampi ja mukana tulee jyrkempi hintalappu kuin useimmissa kannettavissa. Sarana pyörivän LCD-näyttö esittää myös heikko kohta laite, jossa vahinko voi nopeasti tapahtua.

Yhteenveto:1. Tabletit usein puuttuu QWERTY-näppäimistö näkyy muistikirjat.

2. Tabletit on kosketusnäyttö ei löydy useimmissa kannettavissa.

3. Tabletit ovat joustavampia kuin kannettavat tietokoneet.