Ero Nintendo DSi ja iPod TouchNintendo DSi vs Apple iPod Touch

Nintendo DSi ja iPod Touch ovat kannettavia laitteita, jotka täyttävät meidän himo viihdettä ollessasi. DSI on pelilaite ensisijaisesti kun iPod Touch on multimedialaite; mutta lisäominaisuuksia sekä sitä, että ne menevät päällekkäin melko vähän, mitä he voivat tarjota käyttäjälle.

DSI tulee simpukkapuhelin muodossa tekijä, joka on vain hieman suurempi kuin iPod Touch suljettuna. Vaikka iPod Touch on varustettu yhdellä 3. 5 tuuman kosketusnäyttö, DSI on kaksi, mutta vain yksi on kosketusherkkä. Kosketusherkkä näyttö DSI on käyttää lisätietojen ohjaus pelejä, jotka käyttävät sitä. Toinen merkittävä ero on läsnä fyysisen painikkeiden DSI ja sen puuttuminen iPod Touch. Kumi painikkeet ovat paljon joustavampia ja kestää paljon väärinkäyttöä, joka on varsin odotettavissa pelilaite, ennen saada vaurioitunut. Puute fyysisiä painikkeita ei rajoita iPod Touch, mutta se kompensoi että lisäämällä kiihtyvyysanturit ja kolmiakselinen gyroskooppi. Pelaamisesta iPod Touch pitkälti tarkoittaa siirtymistä koko laitteen sijaan painamalla painikkeita.

Yksi tärkeä piirre iPod Touch on sen kyky tallentaa HD-laatuista videota 720p. Voit jopa muokata videoita iPod Touch. Huolimatta siitä kaksi kameraa, DSI ei voi tallentaa videota. Se on vain pystyy ottamaan kuvia. Vaikka iPod Touch ei ole puhelinta, se voi tehdä videopuheluita; ominaisuus nimeltä FaceTime Apple. DSI myös puuttuu kyky tehdä videopuhelut huolimatta edessä päin kamera ja WiFi-kortti.IPod Touch on enemmän kuin Jokapaikan höylä, joka voi tehdä aika paljon kaikkea ja on hyvä gadget olla. Toisaalta, DSI on täysi-pelilaite; varsinkin kun otetaan huomioon peleistä Nintendo on.

Yhteenveto:

DSI on kannettava pelilaite, kun iPod Touch on multimedialaite

DSI on kaksi erillistä näyttöä, kun iPod Touch on vain yksi

DSI on omistettu pelaamista painikkeita, kun iPod Touch ei

DSI ei ole liiketunnistimet, kun iPod Touch tekee

DSI ei pysty kuvata videota, mutta iPod Touch voi tallentaa HD-laatuista videota