Ero NDS ja NDS Lite NDS vs NDS Lite

Nintendo on taito ottaa käyttöön ideoita, jotka eivät ole koskaan olleet yrittänyt ennen niiden pelilaitteisiin. Yksi niiden innovatiivisten tuotteiden on NDS, joka sitten seurasi NDS Lite. Tärkein ero näiden kahden välillä, kuten jo vihjasi nimi, on koko laitteen. NDS Lite on huomattavasti kevyempi ja pienempi kuin NDS. Tämä tekee NDS Lite paljon enemmän kannettavia ja helpompi kuljettaa mukana kuin edeltäjänsä.

Vaikka NDS Lite on pienempi kuin NDS, mikään pieni, kun se tulee muiden muutosten. Näyttö on NDS Lite on suurempi kuin NDS mukaan vain pieni murto-osa tuumaa. Mutta mikä tärkeintä, näytöllä NDS Lite on paljon kirkkaampi enemmän näkyvyyttä, kun ulkona leikkimässä. Toisin kuin NDS jossa voi vain kytkeä taustavalon päälle tai pois päältä, on neljä kirkkaustasojen NDS Lite antaa sinulle mahdollisuuden välillä kasvoi akku ja näkyvyyttä.

Sitten 's akkua. NDS on 850 mAh, joka antaa sille akun noin kuudesta kymmeneen tuntiin. Sen sijaan NDS Lite on akun 1,000mAh kapasiteetti. NDS Lite voi kestää niin lyhyt kuin 5 tuntia korkeimmalla kirkkaus ja niin kauan kuin 19 tuntia alemmalla kirkkautta. Joten sinulla on paljon valvoa pitkäikäisyys akku, ja voit säästää virtaa, kun aiot olla poissa pitkään .

Yksi valitus jotkut olivat noin NDS on pieni kynällä, joka on melko vaikea käsitellä ihmisiä, joilla on pienet kädet. NDS Lite, pituus kynää on laajennettu noin sentin, ja paksuus on kasvanut sekä parantaa yksi 's ote.NDS Lite ei ole oikeastaan ​​täysin eri pelilaite, ja pelejä, joita voit pelata yhdessä myös toistaa NDS. Riippumatta, NDS Lite on merkittävä parannus NDS ja pitäisi olla parempi vaihtoehto niille, jotka don 't omistat NDS.

Yhteenveto:

1. NDS Lite on pienempi ja kevyempi kuin NDS.
2. NDS Lite on hieman isompi näyttö kuin NDS.
3. NDS Lite on suurempi akku kuin NDS.