Ero IPhone 5 vs. Nokia Lumia 920IPhone 5 vs. Nokia Lumia 920

Apple on julkaissut iPhone5 ja Nokia jälkeen osti Microsoft on julkaissut Lumia 920 ja se on ensimmäinen puhelin, jossa Windows puhelin 8. Siitä huolimatta että Korkeimmillaan älypuhelin, molemmilla on omat joukko eri ominaisuuksia, joka antaa heille reuna markkinoilla. Pyrkiessään saavuttamaan helppokäyttöisyys, molemmat nämä puhelimet ovat kehittyneet mitattuna niiden koon, muodon, painon ja ominaisuuksia. Vaikka iPhone 5 lasista ja alumiinista painaa noin 3. 95oz, Lumia 920 polykarbonaattia on suurempi ja painaa 6. 53oz.

Kun kokoerot tulee ero näytössä. Nokia Lumia on laajempi näyttö ja suurempi näytön resoluutio, kun taas iPhone on tyylikäs ja on suhteellisen pieni näyttö ja vähemmän näytön resoluutio. Yksi selvä ero on kamera. Nokia Lumia 920 tulee 8. 7 megapikselin kamera dual LED-salama valot. Toinen kamera liittyviä ominaisuuksia Nokia Lumia 920 ovat, Back-valaistu anturi (BSI), automaattinen tarkennus, Touch keskittyä, optinen kuvanvakain, Valotuskorjaus, valkotasapaino esiasetukset, digitaalinen zoom, paikkatietomerkintöjä. Se on edessä kamera 1. 3 megapikselin. Se tukee myös MPEG4 ja H.264 tallennus. Katsovat, iPhone5 on 8 megapikselin kamera ja yhden LED-salama. Edessä kamera on 1. 2 megapikseliä ja ei ole MPEG4 tai H.264 tallennuksen tukea. Sen lisäksi ominaisuuksia kameran kuten BSI, automaattitarkennus, iPhone5 on High Dynamic Range -tila (HDR) ja Panoraama tila kuvaamisen. iPhone on parempi väritoisto verrattuna Lumia 920. Näiden lisäksi Lumia tarjoaa myös kaksivaiheista suljinnäppäintä. Kaksivaiheinen laukaisin mahdollistaa puolet painamalla sulkimen joka aktivoi automaattitarkennuksen ja valomittaria kameran ja siten, että saavutetaan oikea valotus ja tarkennus kuva.

Nokia Lumia on Synaptic perustuva kosketusnäyttö, joka mahdollistaa käytön esineitä, kuten kynän kosketusnäytön navigointia.

Galleria sovellukset ovat enemmän tai vähemmän samat molemmissa puhelimissa. Molemmat tukevat perus kuvankäsittelyyn toimintoja, kuten sadon, uudelleen kokoon, kiertää ja punasilmäisyyden poisto. Samoin musiikkisoittimissa myös mukana samoja toimintoja ja ominaisuuksia sekä puhelimissa. Mikäli videonauhurit, Lumia voi toistaa DivX / Xvid tiedostoja jopa 1080 määritelmän taas kolmannen osapuolen avulla tarvitaan tukemaan tällaisia ​​formaatteja iPhone5.

iOS tulee parempi moniajo käsittelyyn verrattuna, että Windows Phone. IOS automaattisesti keskeyttää käynnissä olevat sovellukset ja poistaa muistinkäytön sama. Tämä tarkoittaa, meidän ei tarvitse olla katsella ajettavalla sovellusluettelokuvaketta, samaan aikaan, emme ehkä pysty palata edelliseen tilaan sovelluksen.

iPhone 5 's siri on äärimmäisen ylivoimainen verrattuna Tellme puhe- asiakkaan Lumia. Perus sisäistä tallennustilaa iPhone 5 on 16B, mutta sen 32GB Lumia 920. mallit iPhone 5 lisääntynyt sisäinen muisti tullessaan suuren kustannus.Web-selain on iPhone 5 on Safari. Se toimii salamannopeasti ja tulee vaihtoehtoja, kuten Reader tilassa, joka poistaa extrat verkkosivuilla ja helpottaa lukemista. Vaikka Internet Explorer Windows Phone on nopea, se ei tee hyvin sivustoja, jotka ovat raskaita JavaScript. Build-in verkkopalveluihin kuuluvat Facebook, Youtube (upload), Picasa / Google +, Twitter Lumia, kun taas iPhone tukee vain Youtube (upload) varten rakentaa luokkaan.

Nokia Lumia tulee 2000mAh akku, mikä tarkoittaa parempaa akun mutta pidemmän aikaa ladata. IPhone 5 tulee 1400mAh. Lumia tarjoaa myös langattoman latauksen. Puhelun laatu on melko sama molemmilla puhelimet.

Sekä puhelimia tukemaan LTE radio, Bluetooth, DLNA ja A-GPS. Näiden lisäksi Nokia Lumia tukee NFC liikaa. Saat langallinen liitettävyys, Lumia tarjoaa microUSB satamat ja iPhone tarjoaa Lighting sovittimen avulla voimme kytkeä televisioon HDMI.

Nettomääräisesti nämä kaksi puhelimet ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia ​​ja täynnä ominaisuuksia ja apuohjelmia.

Yhteenvetona:

Nokia Lumia 920 on hieman suurempi ja painaa hieman enemmän kuin iPhone 5.
Nokia Lumia 920 on laajempi näyttö ja parempi resoluutio, mutta väri edustus on parempi iPhone5.
Nokia Lumia 920 on parempi kamera ja videotallennus vaihtoehtoja verrattuna iPhone5
Nokia Lumia 920 on parempi akku verrattuna iPhone 5.
Nokia Lumia 920 on paremmin sisäänrakennettu muisti verrattuna perus iPhone 5.
iPhone 5 on vielä suurempi sovellukset ekosysteemin verrattuna Windows puhelimen sovellukset
Tuella NFC (Near Field Communication), yksinkertaiset langattomat liiketoimet ovat mahdollisia Nokia Lumia 920. Tämä tuki ei ole iPhone 5