Ero Nintendo Wii ja Sony MoveNintendo Wii vs Sony Move

Nintendo Wii varmasti tehnyt mahdollista markkinoiden liikeohjainta ja kannattavaa. Move on Sonyn 's yrittää toteuttaa samanlainen ohjaus heidän Playstation 3 alusta. Kuten ehkä jo tajunnut, Wii on täydellinen pelikonsoli kun Move on yksinkertaisesti lisäosa Playstation 3. Jos olet jo Playstation 3, voit ostaa Move erikseen. Mutta jos ei myöskään ole Sony Eye lisävaruste, sinun pitäisi ostaa, koska se on tarpeen mukaan Move. Voit todennäköisesti ostaa koko setti jos et on jokin kolmesta mutta on vain yksi ostaa Wii.

Suurin erotteleva osa Move Wii 's on valaistu maapallo, joka on lopussa liikkeellä. Valaistu maapallo on välttämätön ominaisuus, joka auttaisi Sony Eye määrittää sijainnin ja suhteellisen etäisyyden säätimen. silmä seuraa liikettä maapallon ja kääntää sen pelin komentoja. maapallo voi jopa muuttaa väriä, jotta erottuvat taustasta ja muut valonlähde näkökentässä.

Pieni ero kaksi ohjainta on puute liiketunnistimet on toissijainen valvoja Move. Tämä ei ole kovin tärkeää useimmille pelejä, mutta nyrkkeilyn pelejä ja vastaavat, sinun olisi kaksi Move-ohjaimet sijasta Move ja toissijainen. Wii 's nunchakua on liikeohjainta niin voitit' t tarvitsevat toisen ohjaimen.Keskeinen etu Move ei oikeastaan ​​luontainen Move mutta koska läsnäolo Eye. Kamera on Eye, kun yhdessä Move, otollisia hienosti lisätyn todellisuuden pelejä. Nämä ovat pelejä, joissa pelaaja on osa peliä ja liikettä Move ohjainta käytetään vuorovaikutuksessa pelin.

Yhteenveto:

Nintendo Wii on pelikonsoli, kun Sony Move on lisäosa ohjaimen

Siirrä käyttää valopallo, kun Wii ei

Siirrä edellyttää, että sinulla on myös Sony Eye toimisi samalla Wii ei tarvitse mitään muuta lisälaite

Liikkeellä 'toissijainen ohjain ei ole liiketunnistimet, kun Wii' s nunchakua tekee