Ero HTC sytytin ja HTC Touch ProHTC Fuze vs. HTC Touch Pro

HTC, yhä innovatiivisia ja tuottelias Taiwanin matkaviestimien valmistaja, tuli ulos kaksi älypuhelimet marraskuussa 2008, kukin eri operaattorin. Kuluttajat voivat ovat sekoittaneet kaksi identtiset kaksoset, jos ne eivät tarkasti tarpeeksi. Tarpeetonta sanoa, monet ominaisuudet ovat täsmälleen samat, mutta joitakin eroja löytyy myös.

Ensimmäinen saapua paikalle oli HTC Touch Pro, rakennettu yksinomaan Sprint verkkoon. Sisällä vain pari viikkoa, ja innokas asiakkaat odottavat, HTC julkaisi Fuze AT \u0026 amp; T-verkossa.

Suurimmaksi osaksi, ominaisuudet, jotka pidettiin hyvänä Touch Pro on myös sisällytetty uudempia sytytin. Nämä ominaisuudet olivat: Push e-mail tekniikkaa, Windows Mobile 6. 1 Professional Edition, Microsoft Office Mobile Suite, ja kunnon joukko multimediaominaisuuksia, kuten kamera mojova 3. 2 megapikselin alue. Muita myönteisiä yhteneväisyydet sisältyi koko dia-out QWERTY-näppäimistö, elinvoimainen 2. 8 VGA-kosketusnäyttö, Bluetooth, Wi-Fi, ja GPS.

Joitakin kielteisiä piirteitä, jotka siirtynyt Touch Pro on sytytin olivat vieviä fyysisyys, ei omistettu liitin kuulokkeiden, ei omistettu kameran syömällä avain, ja tietty hitaus, joka oli ominaista Windows Mobile 6. 1.

Sanonta 'kaikki hyvä niille, jotka odottavat' osoittautui myös totta HTC 's AT \u0026 amp; T Fuze. Vaikka molemmat älypuhelimia tuli kiihtyvyysanturi (tekniikka, joka muuttaa automaattisesti suuntaa kuvan tai sovelluksen, kun itse laitteeseen kytketään vaaka), sytyttimen ei kärsinyt sama viive, kun suunta muuttui kuin Touch Pro.Toinen myönteinen parannus oli parantunut puheaika. Vaikka molemmat tulivat kanssa 1,340mAh litiumioniakut, sytyttimen 's talk-aikaa täydellä latauksella kesti noin 7 tuntia, 40% pidempi kuin Touch Pro, joka kesti vain 4. 25 tuntia.

Yhteenvetona, sekä HTC 's Touch Pro Sprint ja HTC' s sytytin AT \u0026 amp; T, oli älypuhelimia rakennettu ja asennettu enemmän hyviä ominaisuuksia kuin huono, ja vain pieniä eroja niiden välillä.

1. Verrattuna HTC Touch Pro, HTC Fuze esiteltiin paljon myöhemmin markkinoille AT \u0026 amp; T asiakkaita.

2. Koska sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi, HTC Fuze tarjoaa erinomaisen kuvia täydellinen suuntautumiseen, ilman minkäänlaista viivettä, joka nähtiin HTC Touch Pro malli.