Ero Nokia N8 ja Motorola MilestoneNokia N8 vs Motorola Milestone

Nokia N8 ja Motorola ovat kaksi älypuhelimia, jotka ovat hyvin erilaisia ​​tiettyjä näkökohtia. Yksi merkittävä ero näiden kahden puhelimissa on läsnä QWERTY-näppäimistö on Milestone mutta ei N8. Fyysinen näppäimistö tarjoaa näkövammaisille palautetta ja tekee siitä nopeampaa ja helpompaa kirjoittaa pitkiä viestejä puhelimessa. Näppäimistö on pinnan alta takapuolikkaa- Milestone ja liukuu oikealle käytettäväksi vaakasuunnassa. N8 on vankka candybar rakenne ja ei ole liikkuvia osia.

Toinen merkittävä ero on niiden käyttöjärjestelmän N8 käyttää uutta Symbian ^ 3 OS kun Milestone käyttää Android 1. 6. Symbian ^ 3 OS on melko uusi, mutta näyttää olevan kaiken kurissa. Toisaalta, Android näyttää edistyvän melko mukavasti versio 2. 2 (Froyo), mutta Milestone näyttää vasen-out Motorolan ole julkaissut päivityksen Milestone.

Laitteisto, Milestone on isompi näyttö kahden mennessä vain 0,2 tuumaa. Vaikka N8 on pienempi näyttö, se saa pisteitä, joilla on AMOLED näyttö, joka on parempi kontrasti ja värintoiston kuin tavalliset LCD-näytöt. Tarjolla on laaja kuilu määriä muistia, että molemmat puhelimet ovat. N8 on varustettu 16 gigatavun sisäinen muisti käyttäjät voivat tallentaa tiedostoja. Sen sijaan, Milestone on vain 75MB; ei tuskin tarpeeksi pitämään kokonaista musiikkialbumi, saati mitään muuta. The Milestone alukset 8GB microSD-kortille, mutta jos haluat enemmän, sinun täytyy vaihtaa kortin kanssa, joka on suurempi kapasiteetti. Voit myös lisätä microSD-kortti on N8 ja se lisää 16GB jo puhelimen sisällä.Varjopuolena N8 on sen ylivoimainen kamera sen 12 megapikselin kenno. Carl Zeiss-objektiivi lisätty automaattitarkennus ominaisuus voi ottaa kuvia, jotka kilpailevat laukausta monien digitaalikameroiden saatavilla tänään. The Milestone on vaatimattomampi 5 megapikselin anturi, joka on par useimmat älypuhelimet. Sen suuri epäkohta on sen kyvyttömyys tallentaa 720p videota. Vaikka tämä ongelma on todennäköisesti rajoitus Android OS, se vielä jää nähtäväksi julkaisun jälkeen Froyo varten Milestone joskus vuonna 2011.

Yhteenveto:

The Milestone on QWERTY-näppäimistö, kun taas N8 ei

N8 toimii Symbian ^ 3, kun Milestone toimii Android

N8 näyttö on pienempi, mutta parempi kuin Milestone 's näyttö

N8 on paljon enemmän muistia kuin Milestone